Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2020 01:51

Έρτσου Μίρτσα: Θα πάρω πρωτάθλημα με την Ελλάς και μετά Νάξος

Για ακόμη μία φορά το ρεπορτάζ του sportcyclades.gr αποδεικνύεται πέρα για πέρα ορθό και αληθές, καθώς μετά τη μετάδοση της είδησης του ναυαγίου της μεταγραφής του Έρτσου Μίρτσα στον Άγιαξ Σύρου και την ενδεχόμενη μεταγραφή του στην Ελλάς Σύρου, έρχεται σχόλιο του ίδιου του παίκτη που πιστοποιεί στο 100% το ρεπορτάζ μας.

Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος άσος, φαίνεται ότι δεν άργησε να βρει αλλού την ομάδα που θα συνεχίσει και αυτή βρίσκεται πολύ κοντά στον Άγιαξ, καθώς μιλάμε για την συντοπίτισσα Ελλάς Σύρου.

Μάλιστα πολλοί λένε ότι υπήρξε στενό πρέσινγκ στον ποδοσφαιριστή για να αρνηθεί την πρόταση του Άγιαξ και τα ατοπήματα που του καταλογίζουν από τον Άγιαξ έχουν να κάνουν με την απόφαση του ίδιου του ποδοσφαιριστή να αθετήσει την αρχική του συμφωνία και να πει το ναι στην πιο δελεαστική πρόταση της Ελλάς Σύρου που ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο τον τίτλο του φαβορί.

Και πως πιστοποιείται ο Μίρτσα το ρεπορτάζ μας; Μα φυσικά από τον ίδιο τον Έρτσου Μίρτσα, ο οποίος απατώντας σε σχόλιο του πιστού φίλου του Πανναξιακού, Βασίλη Κουτσογιανάκη στην σελίδα του s.c. στο facebook, που τον προσκαλούσε στη Νάξο για την ομάδα του, είπε: «Θα πάρω πρώτα το πρωτάθλημα με την Ελλάς και μετά θα έρθω».

Δείτε το σχετικό post

2020-09-04_1_4be2e.jpg

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares