Κυριακή, 30 Αυγούστου 2020 01:15

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Όλα τα ονόματα που θα έρθουν στη Σύρο για τον Άγιαξ

Κίνηση ματ ετοιμάζει η νέα διοίκηση του Άγιαξ Σύρου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες είναι σχεδόν έτοιμη να ανακοινώσει τουλάχιστον 7 με 8 μεταγραφές ποδοσφαιριστών, οι οποίες θα σε συνδυασμό με τα ταλέντα που διαθέτει η ομάδα της Σύρου θα αποτελέσουν ένα σύνολο που θα πρωταγωνιστήσει στην Α΄κατηγορία της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν την περσινή σεζόν στη Μύκονο ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για τη Σύρο. Συγκεκριμένα υπάρχει προφορική συμφωνία με τους: Αλμπάνη, Ηλία, Αμπντούλ, Ξαγοράρη, Δημητρανόπουλο και Τουρέ.

Από εκεί και πέρα αναμένεται να ντυθούν στα ερυθρόλευκα και ο Καμπάσης που αναμένεται να μεταγραφεί από τον ΑΟ Πάρου, όπως και ο Έρτσου Μίρτσα που επιστρέφει και πάλι στη Σύρο μετά τη σεζον 2016 - 2017 όταν είχε στεφθεί νταμπλούχος με τον ΑΟ Σύρου.

Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τις προσθήκες από τον ΑΟ Σύρου, αφού έχουν συμφωνήσει και πλέον αποτελούν παίκτες του Άγιαξ, οι: Ραμπαβίλας, Βαμβακούρης, Λούσας και Λιέας.

Όπως γίνεται αντιληπτό, με τις κινήσεις του Αίαντα ο όμιλος των βόρειων Κυκλάδων αναμένεται να αποκτήσει έξτρα ενδιαφέρον, καθώς η Ελλάς Σύρου που είναι το ξεκάθαρο φαβορί αποκτά έναν δυνατό ανταγωνιστή. 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares