Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020 11:35

Ξεκινά στις 6 Αυγούστου ο Καρτεράδος με έδρα το Καμάρι

Αρκετές αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν φέτος στον ΑΟ Καρτεράδου, καθώς η παρουσία του προπονητή Στάθη Φίλων, αλλά και η συνένωση των ομάδων στο νησί απαιτούν διαφορετική φιλοσοφία, με την διοίκηση της ομάδα αν έχει ξεκινήσει ήδη να κάνει βήματα προς αυτή την κατεύθυνση.

Η διοίκηση θα ανανεώσει τη συνεργασία με όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουν στηρίξει την ομάδα τα τελευταία χρόνια, ενώ από εκεί και πέρα αναμένονται προσθήκες, κυρίως νεαρών, μιας και η αγωνιστική φιλοσοφία θα έχει ως κύριο μέλημα το χτίσιμο πάνω σε στέρεες βάσεις με ένα νεανικό σύνολο. Αυτό έχει να κάνει βέβαια και με τον Στάθη Φίλων, ο οποίος ήταν αυτός που χάραξε αυτό το πλάνο.

Από εκεί και πέρα η έναρξη της προετοιμασίας έχει προγραμματιστεί για τις 6 Αυγούστου στο γήπεδο του Καμαρίου, το οποίο προορίζεται και για έδρα της ομάδας τη φετινή αγωνιστική περίοδο. 

Η τελευταία είδηση έχει να κάνει με το τεχνικό επιτελείο, αφού φέτος ο Στάθης Φίλων, μετά από δικό του αίτημα θα έχει μόνο τον ρόλο του προπονητή, με τον ίδιο να σχεδιάζει το τιμ που θα έχει δίπλα του και το οποίο θα πλαισιώνουν ο Ηλίας Τομόρι και ακόμα κάποιος έμπειρος πρώην ποδοσφαιριστής, πιθανότατα ο Νίκος Τριαντάφυλλος.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares