Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 20:54

Είπε αντίο στη Σύρο και τους ανθρώπους του ΑΟΣ ο Κώστας Αναστασόπουλος

Αποχώρησε σήμερα από το νησί της Σύρου ο τερματοφύλακας του ΑΟΣ, Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος.

Ο ταλαντούχος γκολκίπερ ήταν ο βασικός ''φύλακας άγγελος'' των δευτεραθλητών Κυκλάδων και στο πέρασμα του από τις Κυκλάδες άφησε άριστες εντυπώσεις, τόσο με την απόδοση του εντός γηπέδου, όσο και με την συμπεριφορά του έξω από αυτό.

Η στρατιωτική θητεία του επιτάσσει να συνεχίσει την θητεία του στην Αθήνα, όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα αγωνιστεί με τη φανέλα της Διάνας Ηλιούπολης , ενώ παράλληλα προγραμματίζει να ολοκληρώσει και τις σπουδές του.

Τον Κώστα Αναστασόπουλο αποχαιρέτησε μέσα σε εγκάρδιο κλίμα ο αντιπρόεδρος του ΑΟ Σύρου κ. Πέτρος Ραουζαίος, λέγοντας του ότι: «Δεν σε χαιρετάμε, αλλά σου λέμε στο επανιδείν. Σε ευχαριστούμε πολύ Κώστα για ότι πρόσφερες στην ομάδα τη χρονιά που πέρασε και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην στρατιωτική σου θητεία, να προσέχεις και να έχεις καλή σταδιοδρομία στις σπουδές και τη ζωή σου».

Ο Κώστας Αναστασόπουλος από την πλευρά του, τόνισε τα εξής: «Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω το νησί, αφού οι στρατιωτικές μου υποχρεώσεις με καούν να υπηρετήσω στην Αθήνα. Το πέρασμα μου από τον ΑΟ Σύρου θα μου μείνει αξέχαστο, αφού ήταν μία από τις καλύτερες συνεργασίες που έχω στην καριέρα μου. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση για τα όσα μου παρείχε και ειδικά τον πρόεδρο κ. Φώσκολο, τον αντιπρόεδρο κ. Ραουζαίο και τον προπονητή μου κ. Ρούσσο. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι μικρός και κάποια στιγμή εύχομαι οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν».

107517647_636474206991435_1895909713630272099_n_157ec.jpg

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares