Τρίτη, 19 Μαΐου 2020 22:42

Άρχισε τις επαφές με ποδοσφαιριστές η Ελλάς... κρούση στον Χρήστο Γκασούκα

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την ανάδειξη της ως πρωταθλήτρια της Β΄κατηγορίας, η Ελλάς Σύρου έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Οι άνθρωποι της ομάδας γνωρίζουν πολύ καλά ότι η Α' κατηγορία έχει σαφέστατα άλλες απαιτήσεις, καθώς είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπου θα καλεστεί να αντιμετωπίσει δυνατούς αντιπάλους.

Μπορεί οι στόχοι να μην έχουν ακόμα ανακοινωθεί, αλλά θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι, η Ελλάς θα στοχεύσει στην κορυφή.

Αποκλειστικές πληροφορίες του sportcyclade.gr αναφέρουν ότι ήδη υπάρχουν επαφές με ποδοσφαιριστές εκτός του νησιού, αφού ο Νίκος Βουτσίνος και οι συνεργάτες του θέλουν να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το ήδη ποιοτικό ρόστερ που διαθέτει η ομάδα.

Πρώτος μεταγραφικός στόχος για την διοίκηση του Συριανού συλλόγου είναι Χρήστος Γκασούκας, που αναδείχθηκε πρωταθλητής με τον Πανναξιακό και πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας. Οι πηγές μας αναφέρουν ότι ήδη έχει υπάρξει κρούση από τους ανθρώπους της διοίκησης που πλησίασαν τον ποδοσφαιριστή και του εξέφρασαν την επιθυμία τους να τον εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας.

Το ''Κανόνι'' της περσινής περιόδου έβγαλε μάτια με την απόδοση του, πράγμα που δεν πέρασε απαρατήρητο από πολλούς τεχνικούς όπως ο Νίκος Βουτσίνος που από την περσινή σεζόν ήθελε έναν ''καθαρό σκόρερ'' στο ρόστερ.

Από την πλευρά του ποδοσφαιριστή επιβεβαιώνεται το γεγονός των επαφών με την Ελλάς Σύρου, αλλά αυτό που τονίζεται είναι ότι δεν υπάρχει βιασύνη για κάποια απόφαση, καθώς υπάρχουν αρκετές προτάσεις από ομάδες παραπάνω κατηγοριών, ενώ εκκρεμεί και η επαφή του με τον Πανναξιακό στον οποίο ανήκει μέχρι σήμερα.

Ο Γκασούκας δεν είναι η μοναδική περίπτωση που απασχολεί την Ελλάς Σύρου, αφού υπάρχουν και άλλες επαφές με ποδοσφαιριστές από την Αθήνα.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares