Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019 12:12

Για τη ''Φλόγα'' τα έσοδα του ΑΟ Καρτεράδος - ΑΟ Πάρου

Το κοινωνικό πρόσωπο του με ακόμη μία σημαντική πρωτοβουλία θα δείξει το Σάββατο ο ΑΟ Καρτεράδου, καθώς με απόφαση της διοίκησης τα έσοδα του αγώνα πρωταθλήματος με τον ΑΟ Πάρου θα διατεθούν στον σύλλογο στήριξης παιδιών ''Φλόγα''.

Η ''Φλόγα'' επιτελεί ένα τεράστιο έργο και αυτή τη στιγμή έχει ανάγκη από ένα αυτοκίνητο, πράγμα που ευαισθητοποίησε του ανθρώπους του συλλόγου, που ελπίζουν να υπάρξουν παρόμοιες κινήσεις και από άλλα σωματεία.

Ήδη ο πρόεδρος Μιχάλης Καβαλάρης έχει έρθει σε επαφή με τον ΑΟ θήρας, γνωρίζοντας ότι επίσης το σωματείο της Σαντορίνης έχει ευαισθησία πάνω σε τέτοια θέματα και δρομολογούνται αγώνες προκειμένου να υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Καρτεράδου:

«Ο ΑΟ Καρτεραδος ανακοινωνει οτι τα εσοδα του σαββατιατικου αγωνα 23/11/2019 με τον ΑΟ Παρου που θα διεξαχθει στο δημοτικο γηπεδο φηρων στις 19:00 θα διατεθουν στην ‘’Φλογα’’ τον συλλογο στηριξης παιδιων με νεοπλασματικη ασθενεια . Αυτην την στιγμη η φλογα εχει αναγκη απο ενα αυτοκινητο αξιας περιπου 20000€ για να μπορει να μεταφερει τα παιδια και να εξυπηρετει τις αναγκες τους. ΑΟ Καρτεραδος νιωθει την αναγκη να βοηθησει οπως μπορει για την επιτευξη αυτου του στοχου. Προσκαλουμε λοιπον τον φιλαθλο κοσμο να στηριξη την προσπαθεια μας καθως και την προσπαθεια των ποδοσφαιριστων μας».  

*Συγχαρητήρια στον ΑΟ Καρτεράδου, μακάρι να υπάρξουν και άλλοι σύλλογοι που θα προχωρήσουν σε ανάλογες πρωτοβουλίες.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares