Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 15:18

Με νέο ''look'' ετοιμάζεται για την πρεμιέρα ο ΑΟ Καρτεράδου

Ο ΑΟ Καρτεράδου συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενώ παράλληλα τρέχει και το οργανωτικό κομμάτι, όπου η διοίκηση, εκτός τον προγραμματισμό για τον αγιασμό και το γηπεδικό, είναι σε συνεχή επαφή με χορηγούς, που θα είναι αρωγοί της προσπάθειας που θα κάνει η ομάδα.

Νέα πρόσωπα από πλευρά παικτών υπάρχουν αρκετά και τις επόμενες ημέρες θα ενσωματωθούν με την ομάδα ακόμη περισσότεροι παίκτες, μεταξύ αυτών και κάποιες μεταγραφές από ομάδες του κέντρου.

Ο προπονητής της ομάδας, Μίμης Παναγιωτίδης, είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την ετοιμότητα κάποιων ποδοσφαιριστών στο χθεσινό οικογενειακό διπλό με τον ΑΟ Πύργου, ενώ την Κυριακή θα δοθεί ακόμα ένας αγώνας κόντρα στην ομάδα του Πανθηραϊκού Β΄που συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας.

Η επίσημη πρεμιέρα για τους ''Καρτεραδιώτες'' θα γίνει στις 28 Σεπτεμβρίου, όπου για την πρώτη φάση του Κυπέλλου θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας τον Αστέρα Μαρμάρων.

Παράλληλα οι παίκτες της ομάδας εγκαινίασαν τον νέο προπονητικό εμφανίσεων της ομάδας που είναι στα χρώματα του συλλόγου και είναι μία χορηγία του ''salamandres travel''.

Με ανακοίνωση του ο σύλλογος της Σαντορίνης ευχαριστεί τον κ. Αναστασιάδη για την προσφορά του:

«Ο ΑΟ Καρτεράδου ευχαριστεί τον Γιάννη Αναστασιάδη και την εταιρία ''salamandres travel'' για την χορηγία των καινούριων προπονητικών εμφανίσεων καθώς και για την στήριξη του στον σύλλογο μας».

dfgdgdgsdf_f8d40.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares