Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 16:32

Πόσοι πέφτουν και τι αλλάζει στην Α΄κατηγορία (η συμπλ. προκήρυξη)

Το τρόπο που θα αναδειχτεί ο πρωταθλητής της Α΄κατηγορίας ''BLUE STAR FERRIES'' και ποιες θα είναι οι ομάδες της κατηγορίας γνωστοποίησε η ΕΠΣ Κυκλάδων με την συμπληρωματική προκήρυξη που κοινοποίησε προς τα σωματεία.

Στην συμπληρωματική προκήρυξη υπάρχει και μία αλλαγή όσο αφορά του μικρούς που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής, καθώς το όριο του χρόνου γέννησης, άλλαξε από το 2001 που αρχικά είχε συμπεριληφθεί στην προκήρυξη, σε 1999 που θα ισχύσει τελικά έπειτα από δυσκολία των ομάδων να καλύψουν τις θέσεις σε αυτές τις ηλικίες.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ A’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ «BLUE STAR FERRIES» ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-2020

ΑΡΘΡΟ 5 - ΕΠΙΛΥΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ (τελευταία παράγραφος) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ «BLUE STAR FERRIES» ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-2020

Προστίθεται: «Οι ποινές σε περίπτωση προσφυγής στα πολιτικά Δικαστήρια και η διαδικασία επιβολής αυτών αναφέρονται στο άρθρο 35 του Κ.Α.Π».

ΑΡΘΡΟ 10 - ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ «BLUE STAR FERRIES» ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-2020

Προστίθεται: «Τα σωματεία της Α’ Κατηγορίας πρέπει να προσλαμβάνουν Προπονητές κατόχους διπλώματος UEFA Β τουλάχιστον (άρθρο 5 Κανονισμού Προπονητών). Σε περίπτωση έλλειψης διπλώματος UEFA Β, θα τους επιτρέπεται, κατόπιν έγκρισης από την Ε.Π.Σ.Κ., πρόσληψη Προπονητή κατόχου διπλώματος UEFA C.

Επίσης ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να είναι προπονητής στα τμήματα υποδομών του σωματείου που αγωνίζεται (άρθρα 6 και 13 Κανονισμού Προπονητών) χωρίς να επιβάλλεται σε αυτήν την περίπτωση να καταθέσει την ταυτότητα του.

 ΑΡΘΡΟ 11 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ (τελευταία παράγραφος) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ «BLUE STAR FERRIES» ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-2020

Διορθώνεται: «Επίσης, λόγω δυσκολίας εύρεσης αθλητών από πολλά σωματεία μας γεννηθέντων του 2001, θα επιτρέπεται η συμμετοχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα ενός ποδοσφαιριστή γεννηθέντα την 01/01/1999 και εντεύθεν. Σε περίπτωση αλλαγής του στον αγώνα, θα αντικαθίσταται με ποδοσφαιριστή ίδιας ηλικιακής Κατηγορίας».

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε έναν Ενιαίο Όμιλο με την συμμετοχή οκτώ (8) ομάδων.

Την μία εβδομάδα θα διεξάγονται τα Πρωταθλήματα Β’ Κατηγορίας «aegean islands», Κ-14 «MOLTEN» & Κ-10 και την επόμενη εβδομάδα θα διεξάγονται τα Πρωταθλήματα Κ-16 «BIOCLEAN» & Κ-12 «AVANCE CAR RENTAL», λόγω της κοινής συμμετοχής ποδοσφαιριστών σε συνεχόμενες ηλιακές Κατηγορίες.

Το Πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας «BLUE STAR FERRIES» θα έχει συνεχή ροή, εκτός αν θα διεξάγονται αγώνες Κυπέλλου Κυκλάδων «HAUSBRANDT».  

1. ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ

ΕΝΑΣ ΕΝΙΑΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ: (8 ομάδες) Α.Ο. ΠΑΓΟΥ, Α.Ο. ΣΥΡΟΥ, Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ, Α.Ο. ΠΑΡΟΥ, Α.Ο. ΣΕΡΙΦΟΥ, Α.Ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ, Α.Ο ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΣ, Α.Ο ΠΥΡΓΟΥ ΘΗΡΑΣ

Θα διεξαχθούν αγώνες (εντός – εκτός) σε δύο γύρους και η πρώτη ομάδα, σύμφωνα με τον βαθμολογικό πίνακα, θα είναι η Πρωταθλήτρια Α’ Κατηγορίας Κυκλάδων «BLUE STAR FERRIES», περιόδου 2019-2020, η οποία θα προβιβάζεται στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, περιόδου 2020-2021.      

2. ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2020-2021

Στην Α’ Κατηγορία την περίοδο 2020-2021 θα συμμετέχουν οι 5 ομάδες που παρέμειναν στην Κατηγορία (1 ομάδα θα προβιβαστεί στην Γ’ Εθνική, 2 θα υποβιβαστούν στην Β’ Κατηγορία Κυκλάδων) και θα προστεθούν όποια ομάδα ή ομάδες τυχόν υποβιβαστούν από την Γ’ Εθνική Κατηγορία περιόδου 2019-2020.

       Σε περίπτωση και «κατ’ ευχή μας» δεν υποβιβαστεί καμία ομάδα μας από την Γ΄ Εθνική Κατηγορία, ο πίνακας θα συμπληρωθεί από την Τριταθλήτρια ομάδα της Β’ Κατηγορίας περιόδου 2019-2020, ούτως ώστε οι ομάδες της Α’ Κατηγορίας να είναι τουλάχιστον 8.

       Αν κάποια Ομάδα, με δικαίωμα συμμετοχής στην Α’ Κατηγορία περιόδου 2020-2021, δεν επιθυμεί να συμμετάσχει σ’ αυτήν, αντικαθίσταται από την 3η Ομάδα του Βαθμολογικού Πίνακα της Β’ Κατηγορίας. Εάν δεν το επιθυμεί η 3η Ομάδα αντικαθίσταται από την 4η Ομάδα κ.ο.κ.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares