Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 18:06

ΑΟ Μυκόνου: Ψήφο εμπιστοσύνης σε Παχατουρίδη και ντόπιο στοιχείο

Στον ΑΟ Μυκόνου δειλά δειλά αρχίζουν και μπαίνουν στο κλίμα των ημερών με τη διοίκηση του Αλέξανδρου Κουκά να προσπαθεί να βάλει σε μια τάξη τα πράγματα και να προετοιμάσει το σύλλογο όσο καλύτερα γίνεται για το επόμενο πρωτάθλημα.

Στο πλαίσιο αυτό, οι πληροφορίες και το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας αναφέρει ότι ο σύλλογος θα αλλάξει μοτίβο και θα στηρίξει το ντόπιο στοιχείο, εντάσσοντας στο δυναμικό του ποδοσφαιριστές από το νησί των ανέμων.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κύριος πυρήνας που θα στελεχώνει την ανδρική ομάδα θα αποτελείται από ποδοσφαιριστές που θα προέρχονται από τις υποδομές του συλλόγου, όπου τα τελευταία χρόνια γίνεται καλή δουλειά.

Στο θέμα του προπονητή, ψήφο εμπιστοσύνη παίρνει ο Θεοφύλακτος Παχατουρίδης που θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν στο σύλλογο και τη νέα σεζόν με τον ίδιο να έχει ζητήσει να υλοποιηθούν κάποια θέματα στο οργανωτικό κομμάτι όπου ο σύλλογος παίρνει άριστα.

Τέλος σε άλλα θέματα που αφορούν το σύλλογο, ο ποδοσφαιριστής που ξεχώρισε πέρυσι με τη φανέλα του ΑΟ Μυκόνου, ήταν ο Άρι Ντουσάι.

Το κέρδος του μεγάλο και σημαντικό αφού θα βρεθεί στην Πορταριά στην περιοχή του Καρπενησίου για να συμμετάσχει στην προετοιμασία του Αιγάλεω που θα συμμετάσχει φέτος στο πρωτάθλημα της Football League.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares