Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 17:33

Πανναξιακός: Ψηλά στη λίστα Σκούνας-Πελέκης και στο... βάθος Λίμα

Στον Πανναξιακό η νέα διοίκηση που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας ανέλαβε και πλέον σειρά παίρνουν "καυτά" ζητήματα όπως το θέμα του προπονητή και εκείνο της στελέχωσης του ρόστερ.

Ο Βαγγέλης Κάρλοβιτς και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού σχήματος καλούνται να τρέξουν το σύλλογο και να τον διατηρήσουν σε ανοδική τροχιά αφού ο Πανναξιακός δεν μπορεί να στοχεύει σε τίποτα λιγότερο από την κατάκτηση του τίτλου κάθε σεζόν.

Το θέμα του προπονητή έχει τεθεί ως προτεραιότητα με τους ανθρώπους της ομάδας να εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις.

Ψηλά στη λίστα βρίσκεται το όνομα ενός γνώριμου για το κοινό του Πανναξιακού, προσώπου και φυσικά αναφερόμαστε στον Δημήτρη Σκούνα.

Ο γεννημένος στις 26 Αυγούστου του 1960 Σκούνας τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος Νάξου έχοντας την πείρα που απαιτεί το πρωτάθλημα των Κυκλάδων.

Στον Πανναξιακό είχε εργαστεί πριν από μερικά χρόνια στην Δ' Εθνική όταν ο σύλλογος είχε στο δυναμικό του παίκτες όπως οι Θέμελης, Στάμος, Σουσούνης, Αγγελής, Κουτελιέρης και Κατσάνης.

Παράλληλα, έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Ναυπακτιακό, Αγερσανί, Ρόδο και Μεσλόγγι.

Ακόμη ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο μπλοκάκι των ανθρώπων του Πανναξιακού είναι εκείνο του Χρήστου Πελέκη που έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα νέων της Καλλονής αλλά και πέρυσι στην Άνω Μερά, όπως και στο Διαγόρα Αγίας Παρασκευής.

Πάντως, δεν θα πρέπει να ξεγράψουμε και το Νόνι Λίμα που είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τη νέα διοίκηση, αφού ήταν το πρόσωπο που οδήγησε την ομάδα σε δυο τελικούς πέρυσι, ενός πρωταθλήματος και ενός Κυπέλλου.

Όλα σχετικά με την πρόσληψη του προπονητή θα ξεκαθαρίσουν στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Παρασκευής, όπου θα τεθούν και θέματα μεταγραφών, αφού ο πρόεδρος της ομάδας σε συνεργασία με την επιτροπή μεταγραφών έχουν πραγματοποιήσει ήδη επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares