Κυριακή, 07 Απριλίου 2019 18:25

Σώθηκε ο Πάγος-Υποβιβασμός για Αστέρα Μαρμάρων, περιμένει ο ΑΣ Ίου

Την παραμονή στην Α' κατηγορία της ΕΠΣ Κυκλάδων πανηγυρίζει από νωρίς το μεσημερι ο ΑΟ Πάγου μετά το 1-1 που απέσπασε από τον Αστέρα Μαρμάρων σήμερα.

Το συγκρότημα του Χρήστου Φωκά παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το τέρμα του Κληρονόμου στο 32' με φάουλ, βρήκε το σθένος να φέρει το ματς στα ίσια στο 45' με σουτ του Παράβαλου έξω από την περιοχή.

Βάσει τελικής κατάταξης, ο Αστέρας Μαρμάρων υποβιβάζεται στην Β' κατηγορία ενώ ο ΑΣ Ίου που τερμάτισε στην 2η θέση των ειδικών αγώνων θα περιμένει την κατάληξη που θα έχει η Θύελλα Καμαρίου.

Εφόσον η ομάδα της Σαντορίνης μείνει στην Γ' Εθνική, τότε οι Νιώτες θα παραμείνουν και εκείνοι με τη σειρά τους στην Α' κατηγορία.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ (Χρήστος Σάμιος) Σομπόνης, Αναστασάκης, Μπελούκης Σ., Κληρονόμος, Ρέις, Αντιπαριώτης, Αλιπράντης, Χαραλαμπίδης, Μοστρατος, Κρητικός,Μπελούκης Α. (56' Νταής).

ΑΟ ΠΑΓΟΥ (Χρήστος Φώκας) Νικητίδης, Φωτεινιάς Α., Μαρουδιάς Ν., Γεράρδης, Αργυρός, Χαλκιάς, Πριντέζης, Παπούδης (90+1' Αρακάς), Παράβαλος (90+4' Βουτσίνος), Μάιπας, Φώσκολος (85' Μαυρικάκης)

142039_79a83.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares