Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 21:15

Εύκολο απόγευμα για τον ΑΟΣ, 1-7 τον Ανδριακό

Με τον πλέον ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο ΑΟ Σύρου αφού επικράτησε στην Άνδρο του Ανδριακού με το ευρύ 1-7.

Το συγκρότημα του Νίκου Βουτσίνου με εμφανή διαφορά δυναμικότητας στον αγωνιστικό χώρο απέδωσε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και έφτασε δίκαια στην κατάκτηση του τρίποντου.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας που πέτυχε χατ-τρικ (5',20',32'), ενώ δίχτυα βρήκαν ακόμη για τον ΑΟΣ οι Σαγκινέτος στο 18', Μουλίδης στο 66' και Σταμούλης στο 71 και 90'.

Στο 37' ο Γλυνός για τον Ανδριακό μείωσε σε 1-4.

Με τη νίκη αυτή ο ΑΟΣ τερμάτισε στην 2η θέση του 1ου ομίλου με 28 βαθμούς.

Διαιτητής ήταν ο Ανδρικόπουλος με βοηθούς τους Καλόγερα και Βαρθαλίτη.

Ο ΑΟ Σύρου ευχαριστεί τον Λιμενάχη Σύρου, κ. Βαμβακούση Ιωάννη, τον Λιμενάρχη Γαυρίου και Χώρας Άνδρου, και τον πλοίαρχο καπετάνιο του πλοίου ''ΘΕΟΛΟΓΟΣ'' της εταιρείας Fast Ferries, Μάκη Σκιαδά, για την εξυπηρέτηση που παρείχαν στην αποστολή των Συριανών. 

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ (Φίλιππος Ανύσης) Τσιάμαλος, Βολίκας, Μητρόπουλος, Μπαμπης, Κριτής, Χαλάς Ν., Γλυνός, Τηνιακός (70' Χαλάς Α.), Χαζάλης (60' Γρυμάνης), Σκόρδος, Ζαννάκης Γ. (70' Καλογρίδης)

ΑΟ ΣΥΡΟΥ (Νίκος Βουτσίνος) Μέτκο, Μαραγκός Α(30' Σταμούλης) , Αργυρός (70' Ντόγος), Συριανός Α,, Ταμάμης, Μανουδάκης, Σαμανίδης, Μπαϊλας, Ρούσσος (30 Μουλιδης), Ραμπαβίλας, Σαγκινέτος.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares