Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2019 10:02

Βαθμολογία και σκόρερ στον 2ο όμιλο της ΕΠΣ Κυκλάδων

Ολοκληρώθηκε η 10η και 11η αγωνιστική στον 2ο όμιλο για το πρωτάθλημα της ''Blue Star Ferries'' ΕΠΣ Κυκλάδων.

Σπουδαία νίκη με ανατροπή πανηγύρισε ο Παμμηλιακός με 2-1 απέναντι στο Νηρέα φτάνοντας σε 10 ματς τους 20 βαθμούς και όντας πλέον στην 3η θέση (εκκρεμεί η τύχη του αγώνα με τον ΑΟ Σερίφου).

Ο ΑΟ Πάρου παρέμεινε στην κορυφή έχοντας δυο ματς περισσότερα από τον ΑΟ Σερίφου μετά τη νίκη με 6-0 επι του ΑΠΣ Κύθνου, ενώ ο Αστέρας Μαρμάρων πέτυχε σπουδαία νίκη επικρατώντας με 3-2 του Μαρπησσαϊκού, βλέποντας πλέον την πρόκριση στην επόμενη φάση να ειναι κοντά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ 2Ο ΟΜΙΛΟ

Αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στον πίνακα των σκόρερ, η κορυφή δεν άλλαξε αφού ο Χάρης Ραμπαβίλας του Νηρέα με το γκολ-πέναλτι στη Μήλο έφτασε αισίως τα 8 τέρματα. Στην 2η θέση βρίσκεται ο Μαρίνος Λιβάνιος του ΑΟ Σερίφου με 6 γκολ, ενώ 3ος ανέβηκε ο Παναγιώτης Βιντζηλαίος του Μαρπησσαϊκού με τα δυο γκολ που σημείωσε στο ματς με τον Αστέρα Μαρμάρων αλλά και ο Ρέις έχοντας από πέντα γκολ. Ακολουθούν Στέλιος Αρκουλής, Νίκος Γιουρτζίδης του ΑΟ Πάρου, Βασίλης Καμακάρης και Στάθης Παπαδημητρίου του Παμμηλιακού, Σταύρος Κληρονόμος με 4 τέρματα για τον Αστέρα Μαρμάρων.

 

awdawdaw_e74f0.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares