Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019 02:35

Σαν «Καταιγίδα» στη Σαντορίνη 0-4 τον Καρτεράδο ο Πανναξιακός

Το αήττητο σερί του Πανναξιακού συνεχίζεται και το 2019, καθώς η ομάδα της Νάξου πέρασε νικηφόρα με 0-4 και από την έδρα του Καρτεράδου, σημειώνοντας το απόλυτο 9 στα 9 στο πρωτάθλημα.

Τα «παιδιά» του Νόνι Λίμα, είχαν ως ηγέτη τον Γιώργο Καρούση, που πήρε την ομάδα του από το χέρι και πέτυχε μοναδικό χατ τρικ, θυμίζοντας τον Καρούση την προηγούμενης πενταετίας που «πετούσε φωτιές».

Μετά το 28΄η αναμέτρηση διεξήχθη εν μέσω καταιγίδας και χαλαζόπτωσις με το έργο των 22 ποδοσφαιριστών αν γίνεται πάρα πολύ δύσκολο, με τις προσπάθειες όμως να μην χάνουν σε καμία περίπτωση την ένταση τους, ενδεικτικό κομμάτι αποτελεί και η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Γιώργου Αυγουλέα που πάλεψαν να πάρουν κάτι από το συγκεκριμένο ματς μέχρι και λίγα δευτερόλεπτα πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κ. Ελευθεριάδη.

Η ΡΟΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

15΄Δοκάρι για τον Πανναξιακό, όταν ο Μπονιακος σούταρε και η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ξαγοράρης

17΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ... Ο Καρούσης σούταρε από διαγώνια θέση έξω από την περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Ξαγοράρη σε ένα πανέμορφο τέρμα που έφερε το 0-1 στο παιχνίδι.

21΄Σουτ του Μπονιάκου, ψηλά άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ξαγοράρη.

25΄Πολύ καλή ευκαιρία για τον Πανναξιακό, με τον Τσουρή να σουτάρει και τον ξαγοράρη να αποκρούει ενστικτωδώς σε κόρνερ.

50΄ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ... Ο Καρούσης μετά από λάθος της άμυνας κάνει το 0-2 σε κενή εστία.

62' Διπλή χαμένη ευκαιρία για τον Καρτεράδο, όταν ο Σελιστάι χάνει μοναδικό τετ α τετ που απόκρουσε ο Τσαίλάκης και στην επαναφορά, ο Αρβανίτης έκανε ψαλιδάκι με κενή εστία, το οποίο πέρασε μόλις άουτ.

72΄Ο Καρτεραδος έφτασε και πάλι κοντά στο γκολ, όταν ο Αρβανίτης σούταρε λίγο άουτ.

76΄ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ... Ο Καρούσης με ένα ασύλληπτο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή κάνει το 0-3, πετυχαίνοντας χατ τρικ.

86΄ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ... Ο Βιλαντώνης με ένα μακρινό, ασύλληπτο σουτ κάνει το τελικό 0-4.

81΄Ο Πιτταράς σούταρε, με τον Ξαγοράρη να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ.

Διαιτητής ήταν ο κ. Ελευθεριάδης με βοηθούς του Παντελάκη και Τσάφο

Συνθέσεις

ΑΟ Καρτεράδος (Γιώργος Αυγουλέας): Ξαγοράρης, Φέκας, Πρέκας (42΄Αχμετάι), Ντάλλας, Κουρπέτης (42΄Σελιστάι), Αρβανίτης Ρ., Τριαντάφυλος (42΄Ξαγοράρης), Φρατζέσκος (45΄Γερουλιός), Αρβανίτης Γ., Αλεφραγκής, Τομόρι.

Πανναξιακός (Νόνι Λίμα): Τσαϊλάκης, Σέμε, Χαμηλοθώρης , Πιτταράς (83΄Λογοθέτης), Μπονιάκος (80΄Ανεβλαβής Μ.), Λυμπεράς (74΄Κάκο), Καρούσης, Ζαφείρης, Ντάσιος (λ.τ. 20΄Βιλαντώνης), Καφετζής, Τσουρής.

Η αναμέτρηση μέχρι τη στιγμή που ξέσπασε η καταιγίδα

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares