Σάββατο, 08 Δεκεμβρίου 2018 23:59

"Διπλό" στην Άνδρο για τον Α.Ο. Μυκόνου

Παρά την ταλαιπωρία, η ομάδα του Α.Ο. Μυκόνου έφυγε με το “διπλό” από την Άνδρο καθώς επικράτησε με σκορ 0-5 του Ανδρικού Ο.Φ..

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν τις διαθέσεις τους από το πρώτο κιόλας λεπτό, αφού στο 3΄ με πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Τσιάμαλος στον Περιαλή, ο Αλεξανδρόπουλος έκανε το 0-1. Στο 23' ο “Πέρι-γκολ” βρήκε δίχτυα πετυχαίνοντας το 0-2 φτάνοντας τα 10 τέρματα οδηγώντας την κούρσα των σκορερ στον 1ο όμιλο.

Στο 75' οι Μυκονιάτες με τον Καλογερά να σκοράρει αυτή τη φορά έκαναν το 0-3 ενώ 5' αργότερα ο Περιάλης ξανά-σκόραρε με πλασέ από κοντά. Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε με σουτ ο Ηλίας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ρούσσος Ι με βοηθούς του κ.κ. Βαρθαλίτη και Ρούσσο Σ.

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Ο.Φ. (Φίλιππος Ανύσης): Τσιάμαλος, Χαλάς, Βόλικας (70' Μαμαή), Ψαριανός, Κριτής, Ζαννάκης (Γρυμάλης), Γλυνός, Τηνιακός, Ψωμάς (46' Χασάπης), Σκόρδος, Ζαννάκης (84' Καλογρίδη)

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Παπουτσής, Γλυνός Μ. Μπάμπης

Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ (Θεοφύλακτος Παχατουρίδης): Σαββόπουλος, Ηλίας, Παπαδόπουλος, Ντουσάι (46' Καλογεράς), Τσάνη, Βλαχόπουλος (78' Δάρας), Μπαλλής (64' Καρατζάς), Αλεξανδρόπουλος (80' Μπαϊρακτάρης), Πείδης, Περιάλης, Ξαγοράρης

Την αποστολη συμπλήρωσαν οι: Ψυλλιάς, Κρίτσας,

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares