Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018 22:21

Διακοπή ρεύματος, Κελίδης και Φύτρος "σημάδεψαν" τη νίκη του Πύργου επί του ΠΑΣ Νάξου [pics+vid]

Μετά τη νίκη με τον Α.Σ. Ίου και την ισοπαλία της προηγούμενης εβδομάδας στο ντέρμπι με τον ΑΟ Καρτεράδου, ο ΑΟ Πύργου επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα αφού για τα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Α' ΕΠΣ Κυκλάδων Blue Star Ferries, επικράτησε με 0-3 του... αποδεκατισμένου ΠΑΣ Νάξου.

DENAXAS_SERVICE.jpg

Η ομάδα του Αλέξη Κωνσταντόπουλου παρά τις απουσίες των Βουλγαράκη, Σαμσόν και Κουκούλη πήρε αυτό που ήθελε και έφτασε τους 7 βαθμούς μετά από τρια ματς όντας στην 2η θέση πίσω από τον πρωτοπόρο Πανναξιακό.

Οι φιλοξενούμενοι... χτύπησαν σε καίρια σημεία αφού κυρίως το δεύτερο τέρμα στο 51' είχε σαν αποτέλεσμα να... κλειδώσουν το τρίποντο, δημιουργώντας και άλλες ευκαιρίες στην αντεπίθεση για να δώσουν μεγαλύτερη έκταση στο σκορ.

Πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Κελίδης που πέτυχε δυο γκολ (16',51') ενώ η παρουσία του Σόλωνα Φύτρου που έκανε το 0-3 στο 61' δείχνει ικανή να ανεβάσει το επιπεδο του Πύργου, με τον πρώην άσο της Θύελλας να σερβίρει το δεύτερο τέρμα.

DENAXAS-EMPORIO_AYTOKINITON.jpg

Όσον αφορά τον ΠΑΣ Νάξου, "πλήρωσε"΅το γεγονός ότι παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες με σημαντικότερες εκείνες των Ιάκωβου Σέργη, Κώστα Κωτσαρή και του πρώτου σκόρερ του ομίλου, Ιάκωβου Σταματίου. Αυτό είχα σαν αποτέλεσμα η ομάδα του Νίκου Σπαή να μην καταφέρει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα γνωρίζοντας μοιραία τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα μετά από εκείνη με τον Πανναξιακό, παραμένοντας στην 5η θέση μετά από 4 ματς έχοντας μόλις 3 βαθμούς.

JOY_TRAVEL.jpg

Έπεσε... ο γενικός!

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, η σκηνή που εκτυλίχθηκε λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του α' μέρους, όταν έσβησαν τα φώτα του ΔΑΚ Νάξου με αποτέλεσμα άπαντες να ξαφνιαστούν. Ο διαιτητής Χατζόπουλος σφύριξε τη λήξη του α' μέρους, και αφότου πέρασαν 15', και οι... προβολείς άναψαν ξανά, ο αγώνας συνεχίστηκε.

Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε την ανεπάρκεια που διακατέχει το δήμο Νάξου αναφορικά με τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που χαρακτηρίζεται ανύπαρκτος καθώς για ακόμη μια αφορά αναγκαστήκαμε να κάνουμε την μετάδοση υπό καταρρακτώδη βροχή, καθώς το καλύτερο στάδιο στο Αιγαίο δεν διαθέτει δημοσιογραφικά θεωρεία. 

NAXOS_TSAK_MPAM_1280X720.jpg

Ιδανικό ξεκίνημα για τον ΑΟ Πύργου

Μόλις στο 16', ο Κάτσος έκανε τη σέντρα ο Σέργης δεν εκτίμησε όπως θα έπρεπε τη μπάλα και ο Κελλίδης που καραδοκούσε με σουτ από κοντά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Σαντορίνης. 

Το β' μέρος ξεκίνησε με τον πλέον ιδανικό τρόπο για τους φιλοξενούμενους αφού στο 51' ο Σόλωνας Φύτρος μετά από προσωπική ενέργεια, έβγαλε σέντρα πάρε-βάλε στο Κελίδη ο οποίος με κεφαλιά κατάφερε να νικήσει τον ήδη εξουδετερωμένο Σέργη κάνοντας το 0-2. 

Στο 60' ο Σόλωνας Φύτρος από δημιουργός, έγινε εκτελεστής αφού με ωραίο δεξί σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Σέργη διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.

Στο 85' οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή για να μειώσουν όμως το σουτ του Λέκκα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Καλαμάτα και έφυγε άουτ. 

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Χατζόπουλου που είχε για άξιους συμπαραστάτες τους κ. Νεοκοσμίδη και την κα. Ψαρρά. 

XOVOLI_1280X120.jpg

ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ (Νίκος Σπαής) Σέργης Γ., Καράι, Σερμάδι, Κόρρα, Πετρόπουλος, Μανδηλαράς, Γρυλλάκης, Γκούφας, Μερεπέζα, Λέκκας, Κουτελιέρης (64' Βουδιάς). 

ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ (Αλέξης Κωνσταντόπουλος) Καλαμάτας, Κάτσος, Κλουβάτος Στ., Νομικός Ε., Κλουβάτος Κ. (82' Κιβρικοσαίος), Νομικός Ι., Νομικός Εμμ., Φύτρος (77' Λύτρας), Κελιδης, Κύλογλου (66' Κουντούρης), Λύκος (84' Δανέζης)

Παρακολουθείστε και πάλι το ματς από το sportcyclades.gr

Naxos-Star-TV-Banner.jpg

Το φωτορεπορτάζ του αγώνα

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares