Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018 19:32

Νίκησε αλλά δεν έπεισε ο Πανναξιακός, 2-0 τον Αστέρα Τραγαίας [vid-pics]

Ομάδα που φιλοδοξεί και στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος πρέπει από την αρχή να πιστοποιεί την ανωτερότητα της έναντι των υπόλοιπων διεκδικητών.

Σήμερα στο παιχνίδι που αφορούσε την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου, ο Πανναξιακός επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί επικρατώντας με 2-0 του Αστέρα Τραγαίας, ωστόσο, η εικόνα του δεν ήταν εκείνη που ο κόσμος της ιστορικής ομάδας τον έχει συνηθίσει. 

Παρότι είχε την κατοχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να σημειώσει κάποια τελική μπροστά από την εστία του Τσαϊλάκη, το συγκρότημα του Νόνι Λίμα παρουσιάστηκε νωθρό στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς δίχως να βγάλει την ενέργεια που απαιτούνταν. 

Μάλιστα ενδεικτική ήταν η τοποθέτηση του Νόνι Λίμα μετά το ματς όπου τόνισε στο sportcyclades.gr ότι: ''Η αλήθεια είναι ότι περίμενα περισσότερα πράγματα''. 

Όσον αφορά την εικόνα του Αστέρα Τραγαίας, η ομάδα του Ανδρέα Κατσούλη παρότι δεν απείλησε όπως ήταν λογικά με δεδομένο ότι η ποιότητα των παικτών του Πανναξιακού ήταν τέτοια που δεν επέτρεψε στους ''οράνιε'' να δημιουργήσουν, έδειξαν βελτίωση συγκριτικά με το ματς της πρεμιέρας με τον ΑΣ Ίου.

Ξεκλείδωσε ο... Λιμπερτάς

Στο α' μέρος ο Πανναξιακός είχε ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα τέρματα με μεγαλύτερες στιγμές τα δοκάρια των Πιτταρά και Βαθρακοκοίλη, με τον Λιμπερτά στο 18' να κάνει το 1-0.

Στην επανάληψη ο Αστέρας Τραγαίας αμύνθηκε μαζικά και κράτησε μακριά από την εστία τους τους γηπεδούχους οι οποίοι είχαν δοκάρι με τον Καρούση.

Τελικά, η ομάδα του Λίμα βρήκε τον... τρόπο να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των ''οράνιε'' στο 85' με κεφαλιά του Παπανικολάου μετά από σέντρα του Γιάννη Κωστόπουλο.

Μελανό σημειο του αγώνα ο τραυματισμός για το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Πανναξιακού, Βασίλη Τσουρή.  

Διαιτητής ήταν ο κύριος Ανδρικόπουλος με βοηθούς τους Βακώνδιο και Χατζόπουλο.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Νόνι Λίμα) Τσαϊλάκης, Καραφυλλίδης, Πιτταράς Ν., Χαμηλοθωρής, Πιτταράς Α., Κωστόπουλος, Λιμπερτάς (85' Λογοθέτης), Καρούσης, Βαθρακοκοίλης (64' Μοσχονάς), Στρατούρης (59' Παπανικολάου), Τσουρής (41' λ.τρ. Καράι).

Στον πάγκο: Περιστεράκης, Βιλλαντώνης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ (Ανδρέας Κατσούλης) Χαμηλοθώρης Μ., Παραράς (78' Μαρούλης), Κουφόπουλος (60' Κατσούλης), Δεγαϊτας (46' Σφυρόερας), Αλιμπέρτης, Τράκος, Βεκρής (46' Πενίκου), Κιόσκου, Φράγκος, Κάντανης, Τουλούπης.

Στον πάγκο: Δενδρινός, Μανδηλαράς, Πόλια.

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr 

Οι φωτογραφίες του αγώνα

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares