Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 16:34

Την Παρασκευή η κλήρωση της Β΄φάσης (οι πιθανοί όμιλοι)

Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος ΕΠΣ Κυκλάδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής και βάσει πάντα των δρομολογίων των πλοίων οι ομάδες του 1ου ομίλου θα είναι η Άνω Μερά που θα έχει μπόνους 3 βαθμούς, όπως και ο ΑΟ Πάρου, ο ΑΟ Μυκόνου που θα έχει μπόνους 1 βαθμό και ένας εκ των ΑΟ Σερίφου ή Μαρπησσαϊκού που αναμένεται ποια από τις δύο ομάδες θα κατακτήσει την 3η θέση, η οποία βέβαια δεν έχει κάποιο μόνους βαθμών.

Για το 2ο όμιλο θα έχουμε και πάλι με γνώμονα την ακτοπλοϊκή διασύνδεση τους θύελλα Καμαρίου (μπόνους 3 βαθμούς) Πανναξιακό και Παμμηλιακό (μπόνους 1 βαθμό) και Λάβα Εμπορείου ή Αστέρα Τραγαίας (αναμένεται ο 3ος του ομίλου) που θα ξεκινήσουν χωρίς μπόνους βαθμών.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων για την κλήρωση

«Σας γνωρίζουμε ότι η κλήρωση της Β' Φάσης του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας, θα διεξαχθεί την Παρασκευή, στις 23-03-2018 και ώρα 18:00, στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, στο Δημοτικό Γήπεδο ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ-Ε.Π.Σ.Κ.»

Πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής αγώνων

Σύμφωνα με πληροφορίες θα έχουμε αγώνες στις 31 και 1 Απριλίου, έπειτα θα γίνει διακοπή για το Πάσχα και οι αγώνες θα επανεκκινήσουν στις 15 Απριλίου.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares