Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 13:07

Χάρισαν χαμόγελα στο σχολείο του Καμαρίου οι άνδρες της Θύελλας [pics]

Με μία ξεχωριστή δράση πέρα από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις πραγματοποίησαν χθες Δευτέρα 19/3 οι ποδοσφαιριστές της Θύελλας Καμαρίου, που επισκέφθηκαν το δημοτικό σχολείο Καμαρίου, χαρίζοντας στιγμές χαράς στους μαθητές.

Το έχουμε τονίσει και στο παρελθόν ότι φιλοσοφία του σωματείου είναι να δραστηριοποιείται σε πολλά ευαίσθητα κομμάτια της τοπικής κοινωνίας μεταδίδοντας έτσι τη θετική αύρα του αθλητισμού.

Βέβαια το δραστήριο γραφείο τύπου της ομάδας από το Καμάρι δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτή την επίσκεψη, φωτογραφίζοντας τις όμορφες στιγμές και εκδίδοντας το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Το Δημοτικό σχολείο Καμαρίου επισκέφθηκε το τμήμα Ανδρών μας.

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μικρούς μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού σχολείου Καμαρίου, χθες Δευτέρα 19/3/2018, μιας και αντιπροσωπεία του Ανδρικού μας τμήματος πραγματοποίησε επίσκεψη στο σχολείο του χωρίου μας. Το παρών έδωσαν μέλη του Δ.Σ. καθώς και φίλοι της ομάδας μας.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου ενθουσιάστηκαν από την επίσκεψη των αθλητών μας και ο προαύλιος χώρος γέμισε φωνές και συνθήματα με τα παιδιά να σπεύδουν να μιλήσουν με τους παίχτες καθώς και να πάρουν αυτόγραφα.

Η αντιπροσωπεία της ομάδας μας είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί και τις αίθουσες του σχολείου και να συνομιλήσει με τα παιδιά.

Το Δ.Σ. της ομάδας μας ευχαριστεί την διεύθυνση και τους δασκάλους του Δημοτικού σχολείου για την συνεργασία τους και τους εύχεται καλό υπόλοιπο στην συνέχεια της σχολικής χρονιάς!

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares