Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018 15:23

Με ''αξιοπιστία'' Λάβα και Φιλώτι για την 3η θέση

Το Σάββατο 17/3 θα πραγματοποιηθούν τελικά οι δύο αγώνες που θα κρίνουν ποια θα είναι η ομάδα που θα συμπληρώσει την τριάδα του 3ου ομίλου που θα περάσει στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος μετά τη Θύελλα Καμαρίου και τον Πανναξιακού που έχουν εξασφαλίσει τα δύο εισιτήρια.

Συγκεκριμένα η Λάβα που ισοβαθμεί με τον ΑΜΣ Φιλωτίου έχοντας από 19 βαθμούς, υποδέχεται τον ΑΣ Ίου και χρειάζεται τη νίκη για να είναι αυτή που θα περάσει και μαθηματικά στην επόμενη φάση, καθώς υπερτερεί του ΑΜΣ Φιλωτίου και σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Η ομάδα της ορεινής Νάξου από την πλευρά της αγωνίζεται στο ΔΑΚ κόντρα στον αδιάφορο βαθμολογικά Πανναξιακό, με τον ΑΜΣ Φιλωτίου να θέλει μόνο νίκη και να ελπίζει σε στραβοπάτημα των Σαντορινιών.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι ενώ αρχικά ο αγώνας Λάβα - ΑΣ Ίου είχε οριστεί το Σάββατο και το Πανναξιακός - ΑΜΣ Φιλωτίου την Κυριακή, έπειτα από αίτημα της Σαντορινιάς ομάδας και συναίνεση όλων και οι δύο αγώνες αποφασίστηκε να γίνουν το Σάββατο 17/2 διαφυλάσσοντας έτσι την αξιοπιστία του πρωταθλήματος, με τις Ναξιώτικες ομάδες μάλιστα να συναποφασίζουν σε συνεργασία με την ΕΠΣΚ, τον ορισμό του μεταξύ τους αγώνα νωρίτερα από το δεύτερο ματς.

Η συγκεκριμένη κίνηση τιμά όλους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο καθώς πλέον κάποιες καφενειακού επιπέδου συζητήσεις περί προκαθορισμένων αποτελεσμάτων μπήκαν στο ράφι και αυτό χάρη στην πρωτοβουλία των σωματείων και τη κοινή συνεννόηση με την ΕΠΣ Κυκλάδων.

Οι αγώνες που απομένουν για την ολοκλήρωση του ομίλου

2018-03-15_2.jpg

Η βαθμολογία

2018-03-15_3.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares