Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018 22:30

Νίκη γοήτρου για τον Αστέρα Τραγαίας [pics-vid]

Σε ένα παιχνίδι που έγινε το πρωί στο ΔΓ Αγερσανίου και όπως φάνηκε ήταν απαλλαγμένο από βαθμολογικές σκοπιμότητες, ο Αστέρας Τραγαίας κατέκτησε την τρίτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα με 2-1 απέναντι στη Λάβα και έφτασε τους 14 βαθμούς στον 3ο όμιλο.

Με αρκετά νέα πρόσωπα οι δύο ομάδες μπορεί να μην έπαιξαν ποδόσφαιρο αξιώσεων, αλλά οι εναλλαγές στο σκορ και στην απόδοση των δύο ομάδων  κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό όσων βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου της Νάξου.

NAXOS_KORRES_ELIN.jpg

Τα γκολ

Στο 15ο λεπτό ο Δεδρινός σέντραρε από δεξιά και ο Μπίνζι που ακολουθούσε στο δεύτερο δοκάρι, με όμορφη καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στην επανάληψη η Λάβα μπήκε αποφασισμένη να γυρίσει το παιχνίδι και με αρκετές εσωτερικές αλλαγές κατάφερε να πάρει τα ηνία του αγώνα. Στο 56΄ο Κουκούλης είχε σουτ στο δοκάρι, ενώ στην επόμενη φάση ήρθε η ισοφάριση, όταν ο Κελίδης με κεφαλιά πάσα βρήκε τον Σελιστάι, που με κοντινή προβολή ισοφάρισε σε 1-1.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς αμέσως μετά τη σέντρα του 1-1, ο Δεδρινός βγήκε μόνος απέναντι στον Καραμολέγκο, συγκρούστηκε με τον Σαντορινιό γκολκίπερ με τον κύριο Ζαράνη να δείχνει άμεσα την άσπρη βούλα.

Ο Αλιμπέρτης που ανέλαβε την εκτέλεση ήταν εύστοχος, βάζοντας και πάλι τον Αστέρα μπροστά με 1-2, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος, καθώς ο Σελιστάι είδε τον Χαμηλοθώρη στο 91΄να του λέει όχι σε μοναδικό τετ α τετ που είχε.

Άριστη η διαιτησία του Γιάννη Ζαράνη που ήταν αλάνθαστος, όπως και των βοηθών του κυρίας Ψαρρά και κ. Χατζόπουλου.

ENIGMA-NEW-2018.jpg

Συνθέσεις

Αστέρας Τραγαίας (Κατσούλης): Χαμηλοθώρης, Τουλούπης, Πιτταράς (90΄Σφυρόερας), Μαϊτός, Αλιμπέρτης, Κατσούλης, Καραφυλίδης, Τράκος, Δεδρινός (71΄Μαρούλης), Κουφόπουλος (64΄Κιόσκου), Μπίνζι.

Αναπληρωματικοί: Πιέτρι, Μαρκόπουλος, Χωριανόπουλος, Βεκρής.

Λάβα Εμπορείου (Διονυσόπουλος): Καραμολέγκος, Αχμετάι, Αλεφραγκής, Κομορτζής, Κουκούλης, Δακουτρός, Βλαβιανός (50΄Κοβός), Βρενάγκρ, Κελίδης (81΄Δρόσος), Σελιστάι, Γκίτσης

Αναπληρωματικοί: Ντεκίδης, Ρούσσος Ν.

Η βαθμολογία

 2018-02-25_7.jpg

Φωτογραφίες

 

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε ζωντανά από το site μας

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares