Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018 23:04

Μία νίκη απόσταση από την πρωτιά η Θύελλα Καμαρίου

Την δέκατη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η Θύελλα Καμαρίου που επικράτησε εύκολα με 3-0 του ΑΣ Ίου στο παιχνίδι που έγινε το απόγευμα στο ΔΓ Καμαρίου.

Ανταπόκριση: Αντώνης Κοραής (neasantorinis.gr)

Με τον τερματοφύλακα του ΑΣ Ίου Κώστα Καραμπίκα να κατεβάζει πραγματικά τα ρολά, οι παίκτες του Κώστα Μιχάλη προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο μέρος, όπου ουσιαστικά και κρίθηκε το παιχνίδι, μεγάλο μέρος του οποίου έγινε κάτω από δυνατή βροχή.

Μάλιστα η βροχόπτωση που μετατράπηκε σε χαλαζόπτωση, μαζί με την καθυστερημένη άφιξη των δύο βοηθών από τον προηγούμενο αγώνα στη Σαντορίνη (Καρτεράδος - ΑΜΣ Φιλωτίου) ήταν οι αιτίες για την έναρξη του αγώνα με περίπου σαρανταπέντε (45) λεπτά καθυστέρηση.

Το 1-0 ήρθε στο 36΄έπειτα από ατομική προσπάθεια και κοντινό σουτ του Ερρίκου

Ο Αποστολίδης στο 43΄με σουτ που βρήκε σε σώματα και πέρασε πάνω από τον γκολκίπερ του ΑΣ ϊου, σημείωσε το  2-0 του πρώτου μέρους.

Το τελικό 3-0 ήρθε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, όταν στο 56΄μετά από συρτή σέντρα στο δεύτερο δοκάρι ο Ρέτζο πλάσαρε από κοντά.

Πλέον η Θύελλα θέλει νίκη στο τελευταίο εντός έδρα παιχνίδι με αντίπαλο τον Αστέρα Τραγαίας για να κατακτήσει και μαθηματικά την 1η θέση χωρίς να την απασχολούν τα αποτελέσματα του Πανναξιακού που είναι η μοναδική ομάδα που την ακολουθεί απειλητικά στον 3ο όμιλο.

Διαιτητής ήταν ο κ. Βάιλας με βοηθούς τους Τσάφο και Νάκκα

Θύελλα Καμαρίου ( Μιχάλης): Ανδριόλας, Λυγνός, Λύκος (61΄ Πάγια), Φίλων, Ρέτζο, Γιαννής, Μαυρομάτης, Δαβιλάς (64΄ Λεφάκης), Εγιουρούμ (56΄ Αρβανίτης).

Αναπληρωματικοί: Σπανός, Κόντρα, Μαντούσης, Δημητρακόπουλος.

ΑΣ Ίου (Καραβάς): Καραμπίκας, Τασουλής, Στράκας Α., Κιαζίμι, Καρράς, Χάρος, Δράκος, Σπυράκης, Ξένιος, Νομικός, Ντόντα.

Αναπληρωματικοί: Ιωαννίδης, Χάσα, Καλαθάς, Στράκας Ι., Μπάτσαλης.

Η βαθμολογία

2018-02-24_3.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares