Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018 20:32

Σημαντικό τρίποντο στο ΔΑΚ Νάξου για τη Λάβα [pics-vid]

Ένα διπλό που της δίνει τον πρώτο λόγο αναφορικά με την κατάκτηση της 3ης θέσης του ομίλου πέτυχε σήμερα η Λάβα που πέρασε νικηφόρα με 1-2 μέσα από το ΔΑΚ Νάξου απέναντι στον ΠΑΣ και πλέον έφτασε τους 17 βαθμούς στο πρωτάθλημα έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο από τον κύριο συνδιεκδικητή της που είναι ο ΑΜΣ Φιλωτίου.

ENIGMA_1280.jpg

Ο Στέφανος Διονυσόπουλος που παρέταξε την ομάδα του με αρκετά νέα πρόσωπα και νεαρούς ποδοσφαιριστές, είχε δύσκολο έργο απέναντι στον ΠΑΣ Νάξου που για ακόμη μία αγωνιστική έδειξε πολύ καλό πρόσωπο και σημαντική βελτίωση.

Μόνο το γκολ

Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο, χωρίς ιδιαίτερες φάσεις με την Λάβα να καταφέρνει να προηγηθεί στην πρώτη φάση του παιχνιδιού, όταν στο 12ο λεπτό ο Κουκούλης εκτέλεσε φάουλ από τα 4ο μέτρα το οποίο πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Σέργη, ενώ στην επαναφορά της μπάλας ο Βλαβιανός που ακολουθούσε έπιασε στον ύπνο την άμυνα του ΠΑΣ Νάξο και άνοιξε το σκορ.

Ουσιαστικά στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο είχαμε μόνο το γκολ των φιλοξενούμενων και δύο φάσεις του  ΠΑΣ Νάξου, που θα μπορούσε να πετύχει κάποιο τέρμα, με την ομάδα της Νάξου να έχει και την σημαντική απώλεια του Ζαφείρη που έγινε αλλαγή στο 8ο λεπτό λόγω τραυματισμού.

FOUSTERIS_1280_120.jpg

Άλλο παιχνίδι

Στην επανάληψη η γενική εικόνα του ματς άλλαξε, με τις δύο ομάδες να τολμούν περισσότερο.

Στο 55΄Ο Μασούρας εκτέλεσε φάουλ από υη μεσαία γραμμή, η μπάλα έφτασε στο ύψος του πέναλτι, όπου ο Λέκκας πάσαρε δίπλα του στον Μαργαρίτη με τον τελευταίο από κοντά να ισοφαρίζει σε 1-1.

Από εκεί και πέρα η Λάβα ανέκτησε τα ηνία της αναμέτρησης και πριν καλά – καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί της ισοφάρισης, σε μία οργανωμένη επίθεση στο 60΄ο Κολιούσης βρήκε μέσα στην περιοχή τον Σελιστάι, ο οποίος με ατομική ενέργεια και κοντινό σουτ έκανε το τελικό 1-2.

Μάλιστα στη συνέχεια θα μπορούσαμε να είχαμε δει και άλλα τέρματα, όμως ο μικρός γκολκίπερ του ΠΑΣ Νάξου πραγματοποίησε σπουδαίες επεμβάσεις, ενώ και από την πλευρά του ο ΠΑΣ Νάξου είχε 1-2 καλέ ευκαιρίες για γκολ.

Ο ΠΑΣ  Νάξου φωνάζει για την φάση του 83΄, όπου ο Κατσιούλης ανατράπηκε στην περιοχή από τον Καραμολέγκο, ο κ. Νεοκοσμίδης έδειξε άμεσα την άσπρη βούλα, ενώ δευτερόλεπτα μετά άλλαξε την απόφαση του, καθώς είχε προηγηθεί υπόδειξη οφσάιντ από την κ. Ψαρρά.

Διαιτητής ήταν ο κ. Γιώργος Νεοκοσμίδης, με βοηθούς την κυρία Ιουλιανή Ψαρρά και τον κ. Στέλιο Χατζίπουλο.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Νάξου (Σπαής): Σέργης, Λαγογιάννης (46΄Καράι), Σερμάδι, Μασούρας, Συνοδινός, Ζαφείρης (λ.τ. 8΄Γρυλάκης), Πιτταράς, Μαργαρίτης (85΄λ.τ. Φάρκωνας), Γκούφας (73΄Κατσιούλης), Λέκκας, Παντελαίος.

Αναπληρωματικοί: Φουτάκογλου, Μερεζέπα

Λάβα Εμπορείου (Διονυσόπουλος): Καραμολέγκος, Δακουτρός, Αλεφραγκής, Κλεβίστ, Κολιούσης, Κουκούλης, Βλαβιανός (85΄Δαμίγος), Βρενάγκρ, Κελίδης, Σελιστάι, Γκίτσης.

Αναπληρωματικοί: Ρούσσος, Ντεκίδης

Naxos-Star-TV-Banner_1.jpg

Η βαθμολογία μετά το συγκεκριμένο ματς

2018-02-18_3.jpg

Φωτογραφίες

 

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το κανάλι μας στο youtube

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares