Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018 19:44

«Ξέσπασε» στον αποδεκατισμένο ΠΑΣ Νάξου η Θύελλα Καμαρίου

Σε ένα παιχνίδι που έγινε σήμερα το πρωί στο ΔΓ Καμαρίου και δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης η «Λαβωμένη» από τις δύο τελευταίες ισοπαλίες η Θύελλα Καμαρίου ξέσπασε με 11-0 πάνω στον αποδεκατισμένο ΠΑΣ Νάξου που ταξίδεψε στη Σαντορίνη με πολλές απουσίες και οριακή σύνθεση 11 ποδοσφαιριστών.

Οι παίκτες του Κώστα Μιχάλη δεν είχαν διάθεση να σταματήσουν το σκοράρισμα πετυχαίνοντας 6 τέρματα στο πρώτο μέρος και 5 στο δεύτερο, με τον 15χρονο γκολκίπερ του ΠΑΣ Νάξου, Γιώργο Σέργη να είναι το πρόσωπο του αγώνα, καθώς κέρδισε το χειροκρότημα με τις επεμβάσεις του.

Εκτός της  των δύο βασικών γκολκίπερ ο ΠΑΣ Νάξου παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με πολλές ακόμη απουσίες, μεταξύ αυτών και οι 5 παίκτες που θα λάβουν μέρος στον αγώνα της Μικτής Ομάδας Νέων για την φάση των 16 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Το σχετικό δελτίο τύπου της Θύελλας Καμαρίου:

Έπειτα από δύο ισοπαλίες επέστρεψαν στις νίκες οι Άνδρες μας επικρατώντας εντός έδρας του Π.Α.Σ. Νάξου.

Στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής οι Άνδρες μας διατήρησαν το αήττητο ρεκόρ που ''τρέχουν'' τη φετινή κανονική περίοδο επικρατώντας με σκορ 11-0 του Π.Α.Σ. Νάξου.

Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά και αποφασισμένα στο παιχνίδι κάνοντας γνωστές τις προθέσεις της από πολύ νωρίς και μην αφήνοντας πολλά περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους.

Στο 14' η ομάδα μας άνοιξε το σκορ με τον Αποστολίδη ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε δύο ακυρωθέντα γκολ ως οφσάϊντ και ένα δοκάρι.

Σο 21' ο Μαυρομάτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας για να ακολουθήσουν εώς και την ανάπαυλα τα γκολ των Ρέτζο στο 24', το δεύτερο γκολ του Μαυρομάτη στο 33', το πέναλτι - γκολ του Ερρίκου στο 37' και το δεύτερο τέρμα του ίδιου στο 43'.

Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση της ομάδας μας δεν έπεσε καθόλου με τους παίχτες μας να σημειώνουν άλλα πέντε τέρματα με τους Σπανό στο 48' και 51', του Μαυρομάτη στο 65', το δεύτερο γκολ του Αποστολίδη στο 76' με τον Ewurum να κλείνει το σκορ στο 79'.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα μας παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου μας φτάνοντας τους 29 βαθμούς.

Συνθέσεις

Διαιτητής ήταν ο κ. Παντελάκης με βοηθούς τους Βάιλα και Τσάφος

Θύελλα Καμαρίου (Μιχάλης): Ανδριόλας, Λυγνός©, Σπανός, Μαντούσης (46΄Δημητρακόπουλος), Ρέτζο, Φίλων, Ερρίκος (60΄Λεφάκης), Γιαννής (λ.τ. 14΄Δαβιλάς), Μαυρομάτης, Αποστολίδης, Βλαβιανός (λ.τ. 42΄ Εγιορούμ).

Αναπληρωματικοί: Λύκος, Σκαφτούρος

ΠΑΣ Νάξου (Σπαής): Σέργης, Σερμάδι, Μελανίτης, Κωστούλας, Συνοδινός, Σπαής, Καραπάτης, Μερεζέπα, Καπετάνου, Σιδερής, Λαγογιάννης ©.

Η βαθμολογία μετά το ματς

2018-02-11_5.jpg

Φωτογραφίες από τον αγώνα

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares