Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2018 02:44

Νίκη του Αστέρα Τραγαίας αφιερωμένη στον Γιώργο Χωριανόπουλο [pics]

Στο εξ αναβολής παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής που έγινε χθες στο ΔΓ Αγερσανίου, ο Αστέρας Τραγαίας πήρε τη νίκη με 3-1 απέναντι στον ΠΑΣ Νάξου, με το αποτέλεσμα αυτό να τον φέρνει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η νίκη αυτή αφιερώθηκε από τους συμπαίκτες του στον Γιώργο Χωριανόπουλο, ο οποίος πενθεί για τον χαμό του πατέρα του Ιωάννη που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 57 ετών.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο αποτελεσματικοί στην επανάληψη του αγώνα, φτάνοντας στη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Νάξου που έπαιξε με αρκετές ελλείψεις, με τον Νίκο Σπαή να αφήνει εκτός αποστολής τους 5 βασικούς  ποδοσφαιριστές (Γκούφα, Γρυλλάκη, Λέκκα, Μαργαρίτη, Παντελαίο ) για να τους προστατέψει ενόψει του σημαντικού αγώνα που θα δώσει η Μικτής μας ομάδα Νέων στις 14 Φεβρουαρίου.

Όπως γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο μας το παιχνίδι είχε γιορτινό χαρακτήρα, καθώς κατόπιν  συμφωνίας των δύο διοικήσεων μετά τη λήξη του αγώνα στήθηκε μία μικρή γιορτή με ψητά κρέατα και κεράσματα προ όλους τους αθλητές και τους φιλάθλου που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Ο αγώνας

Στα του παιχνιδιού, ο Αστέρας ήταν συγκροτημένος σε όλες τις γραμμές, έχοντας ως κορυφαίο τον Βασίλη Δεδρινό που δημιούργησε τα δύο τέρματα και ακόμη ένα.

Το 1-0 ήρθε στο 27΄όταν μετά από παράλληλη σέντρα του Δενδρινού, ο πρωτοεμφανιζόμενος με την φανέλα του Αστέρα Γιώργος Τράκος ,με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Ο ΠΑΣ Νάξου έφερε το παιχνίδι στα ίσα πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια, όταν στο 30΄και μετά από εκτέλεση φάουλ του επίσης πρωτοεμφανιζόμενου, Δημήτρη Ζαφείρη, ο Μασούρας πήρε την κεφαλιά μέσα στην μικρή  περιοχή ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στην επανάληψη ο Αστέρας Τραγαίας εδραίωσε τη νίκη του εκμεταλλευόμενος δύο στιγμές αδράνειας στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Στο 50΄μετά από πλάγιο άουτ του Καραφυλίδη, ο Δενδρινός βρέθηκε μόνος και ανενόχλητος στο δεύτερο δοκάρι και από κοντά έκανε το 2-1.

Λίγο αργότερα, στο 52΄οι ρόλοι άλλαξαν και ο Δενδρινός αυτή τη φορά σε ρόλο δημιουργού, σέντραρε οι αμυντικοί του ΠΑΣ Νάξου αδράνησαν και ο Μπίνζι με κοντινή κεφαλιά έκανε το 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Πολύ καλή η διαιτησία του Φίλιππου Φαν Άακεν και των βοηθών του κυρίας Ιουλιανής Ψαρρά και Στέλιου Χατζόπουλου.

Συνθέσεις

Αστέρας Τραγαίας (Κατσούλης): Πόλια, Τουλούπης (67΄Κιόσκου), Πιτταράς (83΄Κάγκανης), Μαϊτός, Αλιμπέρτης, Μπίνζι, Καραφυλίδης, Κουφόπουλος (55΄Μαρούλης), Τράκος, Δεδρινός (75΄Δεγαϊτας), Κατσούλης.

Αναπληρωματικοί: Βεκρής, Χαμηλοθώρης, Μαρκόπουλος.

ΠΑΣ Νάξου (Σπαής): Φουτάκογλου, Μανδηλαράς, Πιτταράς, Σέργης Ι. (46΄Κατσιούλης), Συνοδινός (78΄Φάρκωνας), Ζαφείρης, Σερμάδι, Μασούρας, Καράι (λ.τ. 46΄Λαγογιάννης), Καραπάτης (80΄Βασιλάκης), Γρυλλάκης Ν.

Αναπληρωματικοί: Καπαρέλης, Σέργης Γ., Κόρρα.

Η βαθμολογία

2018-02-08_2.jpg

Φωτογραφίες

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares