Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2018 15:52

''X'' με άρωμα τριάδας για τον ΑΜΣ Φιλωτίου [pics-vids]

Τον δεύτερο συνεχόμενο βαθμό στο πρωτάθλημα απώλεσε η Θύελλα Καμαρίου στη Νάξο, καθώς μετά την λευκή ισοπαλία στο ΔΑΚ, αυτή τη βδομάδα ήρθε η σειρά του ψυχωμένου ΑΜΣ Φιλωτίου να βάλει δύσκολα στους πρωτοπόρους του ομίλου, με το τελικό 2-2 να φέρνει πλέον την Θύελλα σε απόσταση ενός βαθμού από τον δεύτερο Πανναξιακό.

ENIGMA-NEW-2018.jpg

Μονομαχίες με πολλές κάρτες

Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλά στημένοι, γνωρίζοντας ότι θα αντιμετωπίσουν μία ομάδα που αρέσκεται να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, διαφύλαξαν τα μετόπισθεν τους και σε μία φάση του 31΄ο Κοττάκης με καταπληκτική ασιστ έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Βερύκοκκο που με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ.

Η Θύελλα προσπάθησε να δημιουργήσει και να απειλήσει τόσο πριν, όσο και μετά το τέρμα που δέχτηκε, αλλά βρήκε απέναντι της έναν πολύ καλό σήμερα Λουλάι, ο οποίος είπε όχι σε τετ α τετ του Αποστολίδη στο 24, στη μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους, το οποίο κύλησε με πολύ δυνατές μονομαχίες που ανάγκασαν τον κ. Παντελάκη να δείξει τουλάχιστον 6 κίτρινες κάρτες, με τις περισσότερες από αυτές να αντικρίζουν παίκτες του ΑΜΣ Φιλωτίου.

FOUSTERIS_1280_120.jpg

Ανατροπή και ισοφάριση

Η άψογη αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στην επανάληψη, με το 1-0 να φέρνει αλλαγή τακτικής για το Φιλώτι, που έδωσε χώρο στη Θύελλα  που άρχισε να πιέζει.

Τελικά η ισοφάριση ήρθε στο 54΄, όπου ο Ερρίκος σούταρε έξω από την περιοχή, με την μπάλα να βρίσκει σε σώματα να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα του  Λουλάι.

Ο Ερρίκος που στο δεύτερο μέρος είχε αναλάβει ηγετικό ρόλο αποτελώντας τον κύριο εκφραστή των επιθετικών προσπαθειών της Θύελλας, ήταν ο δημιουργός και του δεύτερου τέρματος που έφερε την ανατροπή για την ομάδα του, όταν στο 76΄ανατράπηκε στην περιοχή από τον Λιόφαγο, με τον κ. Παντελάκη να δείχνει άμεσα την άσπρη βούλα και τον ίδιο να κάνει το 1-2.

Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν και ένα τρίτο γκολ, το οποίο όμως δεν ερχόταν με όλα τα ενδεχόμενα να μένουν ανοιχτά και το «ψυχωμένο»  Φιλώτι είχε την απάντηση στην 2η επιθετική του πρωτοβουλία στην επανάληψη, όταν στο 87΄ο Μεμλίκα εκτέλεσε κόρνερ και ο προωθημένος Κουφόπουλος νίκησε τους πάντες στον αέρα και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το τελικό 2-2.

PANTELCO_DRINKS_CARD.jpg

Προβληματισμός και ελπίδα

Τα δύο τελευταία στραβοπατήματα της Θύελλας μπορεί να μην της έχουν στοιχίσει την πρωτιά του ομίλου, αλλά φέρνει προβληματισμό για τη δύσκολη συνέχεια. Ο Κώστας Μιχάλης βλέπει την ομάδα του όταν παίζει απέναντι σε καλά οργανωμένες άμυνες να έχει πρόβλημα σχετικά με το σκοράρισμα και σίγουρα οι επόμενες προπονήσεις θα επικεντρωθούν πάνω σε αυτό το κομμάτι

Από την άλλη ο ΑΜΣ Φιλωτίου, με τον βαθμό αυτόν έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της τρίτης θέσης, η οποία είναι πολύ πιθανό να ξεκαθαρίσει στο εντός έδρας παιχνίδι με τον κύριο συνδιεκδικητή που είναι η Λάβα.

THIRA_THIRAIKH_METAFORES041.jpg

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Νίκος Παντελάκης με βοηθούς τους Φαν Άακεν και Χατζόπουλο

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΜΣ Φιλωτίου (Ορφανός): Λουλάι, Μουστάκης (72΄ Λιόφαγος), Κουφόπουλος, Βερύκοκκος (58΄Ζούλης Π.), Ισμαϊλάι, Σαντέ, Κατσουρός, Ζούλης Γ., Ευριπιώτης, Μεμλίκα, Κοττάκης

Αναπληρωματικοί: Βασιλάκης, Ψαρράς

Θύελλα Καμαρίου (Μιχάλης): Ανδριόλας, Λυγνός, Μαυρομάτης, Μαντούσης (46΄ Δαβιλάς), Σπανός, Φίλων, Ερρίκος, Γιαννής, Εγιουρούμ (81΄Ρέτζο), Αποστολίδης (85΄ Σκαφτούρος), Βλαβιανός

Αναπληρωματικοί: Νομικός, Λεφάκης, Τσουκαλάς, Δημητρακόπουλος

THIRA_EKO_LYGNOS_Makrosteno.jpg

Η βαθμολογία

2018-02-04_3.jpg

Φωτογραφίες (Λαμπρινή Μάκαρη)

 

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από τη σελίδα μας

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares