Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018 18:46

Ισοπαλία με τραυματισμό στο ΑΣ Ίου - ΑΜΣ Φιλωτίου

Σε ένα παιχνίδι με μοιρασμένες φάσεις για τις δύο ομάδες, ο ΑΣ Ίου και ο ΑΜΣ Φιλωτίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 και πρόσθεσαν από έναν βαθμό στην βαθμολογική τους συγκομιδή.

Στον αγώνα που έγινε το πρωί στο ΔΓ Ίου και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πάρουν το χρυσό τρίποντο, με τον δυνατό άνεμο να δυσχεραίνει τις προσπάθειες τους.

Στο πρώτο μέρος ο ΑΣ Ίου είχε την πίεση των φιλοξενούμενων που είχαν σύμμαχο τον αέρα και προσπάθησαν να ανοίξουν το σκορ, βρίσκοντας όμως απέναντι τους τον γκολκίπερ του ΑΣ Ίου, Κώστα Καραμπίκα, που ήταν σε εξαιρετική μέρα.

Στην επανάληψη, με τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις του Θόδωρου Καραβά, ο ΑΣ Ίου βγήκε με αξιώσεις στην επίθεση και στο 57΄κατάφερε να μπει μπροστά στο σκορ με τον Ντόντα να κάνει το 1-0, έπειτα από συρτό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι ο αγώνας έχει κριθεί, ήρθαν τα τελευταία όπου είχαμε ανατροπές.

Αρχικά στο 90΄είχαμε τον σοβαρό τραυματισμό του Πισικάσι, όταν στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα με ανάποδο ψαλίδι έπεσε άτσαλα και έσπασε το χέρι του σε δύο τουλάχιστον σημεία (καρπό και αγκώνα). Ο αγώνας σε εκείνο το σημείο διακόπηκε για περίπου 15 λεπτά μέχρι ο νεαρός να διακομισθεί στο κέντρο υγείας του νησιού (Η ομάδα του sportcyclades.gr εύχεται στο ποδοσφαιριστή του ΑΣ Ίου να έχει γρήγορη ανάρρωση).

Στο 95΄είχαμε την αποβολή του αρχηγού του ΑΣ Ίου Κώνστα, που άφησε τους γηπεδούχους με 10 παίκτες και σαν να μην έφτανε όλο αυτό, στο 97΄μετά από σέντρα, ο Ζούλης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και από κοντά έκανε το τελικό 1-1.

Το τελικό 1-1 έφερε τον ΑΣ Ίου στους 9 βαθμούς και παράλληλα στέρησε πολύτιμο έδαφος στον ΑΜΣ Φιλωτίου στο κυνήγι της 3ης θέσης, ο οποίος βρίσκεται στην 4η θέση με 14 βαθμούς και με παιχνίδι περισσότερο από την 3η Λάβα.

Χωρίς προβλήματα  η διαιτησία του Γιάννη Βάιλα και των βοηθών του Τσάφου και Νάκκα.

ΑΣ Ίου (Καραβάς): Καραμπίκας, Τασουλής, Πισκάσι (λ.τ. 91΄Στράκας Α.), Κώνστας, Καρυπίδης, Κιαζίμι (86΄Καλαθάς), Δράκος, Σπυράκης, Ξένιος, Νομικός, Ντόντα (90΄Χάσα).

Αναπληρωματικοί: Κωστόπουλος, Ιωαννίδης, Μπάτσαλης, Χάρος.

ΑΜΣ Φιλωτίου: Λουλάι, Μουστάκης, Κουφόπουλος, Ισμαϊλάι, Μουστάκης, Βερύκοκκος (72΄Ζούλης Π.), Κατσουρός, Ζούλης, Ευρυπιώτης, Μεμλίκα, Πράσινος.

Αναπληρωματικοί: Ψαρράς.

Η βαθμολογία

2018-01-28_4.jpg

AS IOY ME FILOTI

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares