Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018 02:10

Επεισοδιακή ισοπαλία με τρεις αποβολές στην Ίο [pics]

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον ΑΣ Ίου και τον Αστέρα Τραγαίας που άνοιξε την αυλαία του 3ου ομίλου για το 2018 και έγινε χθες στο γήπεδο της Ίου.

Οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε ένα σκληρό παιχνίδι που ανάγκασαν τον διαιτητή της αναμέτρησης Νίκο Παντελάκη να προχωρήσει σε τρείς αποβολές, με τον Αστέρα να ολοκληρώνει το παιχνίδι με 9 παίκτες και τον ΑΣ Ίου με 10.

Σε γενικές γραμμές και οι δύο ομάδες έχουν πολλά παράπονα από τις αποφάσεις του διαιτητή, καθώς ειδικά μετά το 60΄που το παιχνίδι είχε «πάρει φωτιά», ο ρέφερι άρχισε να μοιράζει κάρτες στην προσπάθεια του να επιβληθεί, πράγμα που άναψε περισσότερα τα πράγματα με τους πάγκους των δύο ομάδων και τους παίκτες να είναι άκρως δυσαρεστημένοι.

Το φλας του αγώνα

5’ Απευθείας χτύπημα κόρνερ από τον Πιέτρι και ο Βολικάκης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

11’ Ο Νομικός από εμφανή θέση οφσάιντ σκόραρε με κεφαλιά και ο διαιτητής ακύρωσε σωστά το γκολ αλλά όχι σαν οφσάιντ αλλά δίνοντας φάουλ υπέρ της Ίου σε μαρκάρισμα που είχε γίνει έξω από την περιοχή.

14΄Ήρθε το γκολ για την ομάδα του Αστέρα, όταν Μπίντζη σέντραρε από δεξιά η μπάλα βρήκε στο πόδι του Κώνστα χ. και κατέληξε στα δίχτυα του Βολικάκη.

17’  Χτύπημα φάουλ από τον Νομικό μπλόκαρε ο Πόλια.

25΄Ο Τουλούπης σούταρε μέσα από τη περιοχή και ο Βολικάκης έδιωξε σε κόρνερ με εντυπωσιακό τρόπο.

31΄Ήρθε η ισοφάριση για τον ΑΣ Ίου, όταν ο Πισκάσι εκτέλεσε κόρνερ καιο Δράκος με κεφαλιά έκανε το 1-1.

43΄Σουτ του Τασούλη έξω από την περιοχή με τον Πόλια να διώχνει σε κόρνερ

55’ Επέλαση του Ντ΄κα που πρόλαβε την τελευταία στιγμή ο Πόλια.

63΄Σέντρα από αριστερά του Μπίνζι, ο Πιέτρι μόνο με τον Βολικάκη δεν έπιασε την κεφαλιά.

72’ Ακυρωμένο γκολ του Αστέρα Τραγαίας με τον Χίντρι που ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

75΄Σωτήρια απόκρουση του Πόλια στη δεξιά του γωνία σε σουτ του Ξένιο από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με το παιχνίδι σε εκείνο το σημείο να ξεφεύγει με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα με αποτέλεσμα να έχουμε τρεις αποβολές.

Στο 80 αποβλήθηκε ο Πιέτρι με δεύτερη κίτρινη και στο 92’ ο Χιντρι με απευθείας κόκκινη κάρτα, αφήνοντας τον Αστέρα Τραγαίας με 9 παίκτες, ενώ στο 92ο  λεπτό με απευθείας κόκκινη κάρτα επίσης αποβλήθηκε και ο τερματοφύλακας της Ίου Βολικάκης.

Διαιτητής ήταν ο Παντελάκης με βοηθούς τους Βάιλα και Τσάφο.

 Συνθέσεις:

Α.Σ. Ίου (Καραβάς): Βολικάκης, Αραούζος (Ντόντα), Στράκας, Κώνστας, Καρυπίδης, Τασουλης, Δρακος, Σπυράκης, Ξένιος, Νομικος (Καλαθάς), Πισκάρι (Καραμπίκας Κ.), Χάσα, Μπάτσαλης, Ιωαννίδης, Κιαζιμι.

Αστέρας Τραγαίας (Κατσούλης): Πόλια, Μαϊτός, Μπλιντζι, Κατσούλης, Αλιμπέρτης,, Σφυρόερας, Πιέτρι, Χίντρι, Καραφυλίδης, Πιταράς, Τουλούπης,

Αγωνίστηκαν και οι: Σέμε, Κιόσκου, Κουφόπουλος, Δεγαϊτας. 

Η βαθμολογία

2018-01-22_1.jpg

Φωτογραφίες

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares