×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2017 02:51

Καιρού θέλοντος.. «ντέρμπι» επιτρέποντος [pree - game]

Τα μέχρι στιγμής προγνωστικά δεν είναι υπέρ, ωστόσο νωρίς το πρωί θα γνωρίζουμε αν το Άκουα Τζιούελ εκτελέσει κανονικά το δρομολόγιό του. Αυτό σημαίνει ότι εάν όλα πάνε κατ’ ευχήν, οι διαιτητές θα μεταβούν από τη Σύρο στη Πάρο και εν συνεχεία στη Σαντορίνη, πράγμα που σημαίνει ότι το ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στη Θύελλα και τη Λάβα θα διεξαχθεί κανονικά.

Σίγουρα είναι από τα ματς που δεν χωρούν προβλέψεις. Ένα παιχνίδι ανάμεσα στη Θύελλα Καμαρίου και τη Λάβα Εμπορείου θα είναι πάντα ντέρμπι, σε όποια κατάσταση μπορεί να βρίσκονται οι δύο ομάδες ενίοτε.

Φορμαρισμένη Λάβα

Για τη Λάβα Εμπορείου τα πράγματα έχουν ως εξής. Κόντρα σε όλους και σε όλα, σε τραυματισμούς, απουσίες (αφαίρεση 2 βαθμών από το περσινό πρωτάθλημα) «σκαρφάλωσε» στην 3η θέση, μετά το «ηχηρό» 1-10 κόντρα στην Ίο, εκμεταλλευόμενη εις το έπακρον την ήττα του Φιλωτίου από τον Πανναξιακό.  Μπορεί η κορυφή να απέχει 7 βαθμούς για το συγκρότημα του κ. Διονυσόπουλου, ωστόσο ο ίδιος αλλά και οι ποδοσφαιριστές του αναμένεται να παραταχθούν στο γήπεδο του Καμαρίου με μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Σε εξαιρετική φόρμα ο Ντέμης Ζώνας, βρίσκει συνεχώς δίχτυα και σίγουρα και στο αυριανό ματς, θα αποτελέσει μόνιμη πηγή κινδύνου.

«Διαστημική» Θύελλα

Από την άλλη πλευρά η Θύελλα μοιάζει με ομάδα περισσότερο Γ’ Εθνικής παρά με τοπικού. Αυτό φάνηκε άλλωστε από την προετοιμασία των παικτών της, αφού ούτως ή άλλως οι στόχοι που είχαν τεθεί εξ αρχής, ήταν πρωταγωνιστικοί.

Ιδιαίτερες αναλύσεις για την ομάδα του κ. Μιχάλη δεν χωράνε, καθώς δεν έχει δυσκολευτεί να πάρει κάποιο παιχνίδι. Τα «μεγάλα» σκορ και οι πειστικές εμφανίσεις της, σίγουρα είναι ένα σοβαρό τεκμήριο ώστε να παίρνει κι ένα μικρό προβάδισμα νίκης στην αυριανή αναμέτρηση.

Διαφορετικό από της πρεμιέρας

Σίγουρα το ματς της πρεμιέρας που είχε βρει νικήτρια τη Θύελλα κόντρα στη Λάβα, στο γήπεδο των Φηρών, δεν μπορεί να αποτελέσει μέτρο σύγκρισης, καθώς και οι δύο ομάδες βρισκόντουσαν ακόμη σε περίοδο προετοιμασίας.

Ωστόσο για την ιστορία το τελικό 1-2 είχε διαμορφωθεί με δύο γκολ για τους φιλοξενούμενους από τον Αρβανίτη στο 15’ και τον Ερρίκο στο 86’ ενώ για τη Λάβα είχε ισοφαρίσει στο 71ο λεπτό ο Βουλγαράκης.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα στιγμιότυπα του αγώνα από τον πρώτο γύρο:

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο κος Καλορογιάννης με βοηθούς τους Ρούσσο και Τσάφο, ενώ Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κος Σουλτάνης.

Αν και εφόσον..

Όπως προαναφέραμε και στον πρόλογό μας, το αν θα γίνει το ματς ή όχι, εξαρτάται από το δρομολόγιο του Άκουα Τζιούελ. Οι Συριανοί διαιτητές επρόκειτο να μεταβούν με το συγκεκριμένο καράβι στη Πάρο και εν συνεχεία με το Blue Star στη Σαντορίνη. Πλήρης ενημέρωση θα υπάρξει νωρίς το πρωί, όπου και θα παρθεί η τελική απόφαση.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares