×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017 16:08

Κοντά στην ποδοσφαιρική ομάδα ο Δήμος Κύθνου

Σε μία ακόμη κίνηση, που μαρτυράει την έμπρακτη υποστήριξη στο σωματείο του νησιού, προχώρησε ο Δήμος Κύθνου. Συγκεκριμένα, με επικεφαλή της προσπάθειας τον Αντιδήμαρχο κ. Ηλιού, ο ΑΠΣ Κύθνου παρέλαβε σήμερα νέο προπονητικό υλικό, ανεβάζοντας έτσι το πήχη στο επίπεδο των ακαδημιών και όχι μόνο.

Η υλοποίηση τέτοιων ενεργειών, μόνο οφέλη μπορούν να επιφέρουν στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο και δη σε σωματεία που προσπαθούν να εισέλθουν στον ποδοσφαιρικό χάρτη της ΕΠΣ.


Μη ξεχνάμε άλλωστε πως σε αυτόν δεν επαρκεί μόνο η ισχυρή παρουσία της Μυκόνου, της Σύρου, της Νάξου αλλά και της Σαντορίνης. Οι Δυτικές Κυκλάδες έχουν την ανάγκη - όσο ποτέ - να «αγκαλιαστούν» από τους εκάστοτε Δήμους, ώστε το "προϊόν" ποδόσφαιρο και γενικότερα ο αθλητισμός, να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα νησιά.

Το ποστάρισμα του προπονητή του ΑΠΣ Κύθνου Σταύρου Κονιδάρη προ λίγο στο Facebook, φέρει άξιους συγχαρητηρίων τον Αντιδήμαρχο της Κύθνου κ. Ηλιού, αλλά και όλου του Συμβουλίου, που χάρη σε αυτούς, η ομάδα παρέλαβε νέο προπονητικό υλικό, κάτι που χωρίς δεύτερη σκέψη, θα δώσει «ανάσα» στον σύλλογο και τις ακαδημίες του.

Το σχετικό δημοσίευμα:  

"Προπονητικό υλικό που αλλάζει το επίπεδο προπόνησης των ακαδημιών μας κ όχι μόνο παρέλαβα σήμερα. Μία ευγενική χορηγία του δήμου Κύθνου και συγκεκριμένα του αντιδημάρχου κ Ηλιου Γ. ικανοποιώντας ακόμη μία φορά αιτήματα ε μου αλλά και του Α.Π.Σ. Ευχαριστούμε πολύ!Για μια ακόμη φορά σκύβετε ενεργά στα αθλητικά δρώμενα του νησιού μας!"

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares