Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017 03:03

Τρίποντο με «καρέ» ο Πανναξιακός

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΤΤΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΤΤΑΚΗ

Εύκολη υπόθεση ήταν για τον Πανναξιακό ο Αστέρας Τραγαίας, καθώς η ομάδα του Γιώργου Προμπονά συνέχισε τις καλές εμφανίσεις το απόγευμα του Σαββάτου, πετυχαίνοντας τον στόχο της, που δεν ήταν άλλος από την κατάκτηση των τριών βαθμών. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, γνωρίζοντας την ήττα με 4-0.

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο φετινός Πανναξιακός. Οι προσθήκες ποιοτικών ποδοσφαιριστών, σε συνδυασμό με τη πολύ καλή δουλειά που γίνεται, «καθρεφτίζονται» στον αγωνιστικό χώρο.

Μία εβδομάδα μετά τη μεγάλη νίκη επί της Λάβας Εμπορείου, ο Πανναξιακός φιλοξένησε τον Αστέρα Τραγαίας στο ΔΑΚ Νάξου. Η ομάδα του κ. Κατσούλη, μπορεί να μην αποδίδει θετικά αυτό το διάστημα, ωστόσο πάντα αποτελεί πηγή κινδύνου σε τέτοια ματς.

ΤΑ ΓΚΟΛ

Τα τέρματα για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Καράϊ στο 18’, ο Σέμε στο 40’, ο Παπανικολάου στο 65ο λεπτό, ενώ το δείκτη του σκορ έκλεισε ο συνήθης ύποπτος Σταματίου στο 74’.


Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Φαν Αακεν με βοηθούς τους Νεοκοσμίδη και Ψαρρά.

Πανναξιακός (Προμπονάς): Τσαϊλάκης (83΄Περιστεράκης), Λίκα, Ανεβλαβής, Παπανικολάου, Κρητικός (75΄Peniku), Χαμηλοθώρης, Καράι, Σέμε, Σταματίου, Φουντουκίδης (65΄Κάκο), Βαθρακοκοίλης (67΄Ζάνος).

Αστέρας Τραγαίας (Κατσούλης): Πόλια, Ανεβλαβής, Μπίντζη, Κατσούλης, Μαϊτός, Δενδρινός, Καραφυλίδης, Χωριανόπουλος (74΄Αλιμπέρτης), Λυμπερτάς, Qoshku (84΄Σφυρόερας), Βεκρής (46΄Κουφόπουλος)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΤΤΑΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares