Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 16:58

Ενίσχυση με Μαυρομάτη στο Καμάρι

Με έναν ταλαντούχο παίκτη ενίσχυσε τη γραμμή κρούσης της η Θύελλα Καμαρίου, καθώς για ακόμη μία  φορά επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες μας και η ομάδα της Σαντορίνης ανακοίνωσε πριν λίγο τον Ηλία Μαυρομάτη.

Ο Μαυρομάτης αγωνίζεται ως επιθετικός και είναι 20 χρονών (1997) με ύψος 1,82

Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Προμηθέα Λάρισας, όπου αγωνίστηκε και στην Ανδρική ομάδα. Επίσης έχει φορέσει τη φανέλα του Αστέρα Μελισσοχωρίου, της ΠΑΕ Πλατυκάμπου, του Ηρακλή Λάρισας και του Κισσάβου Συκουρίου.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Μαυρομάτης τόνισε την ικανοποίηση του, καθώς γι αυτόν η Θύελλας είναι μια ομάδα με στόχους που τον καλύπτει απόλυτα: « Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα που έχει στόχο τον πρωταθλητισμό. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της Θύελλας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και θα κάνω ότι μπορώ να τους δικαιώσω και παράλληλα να ζήσω εμ τον καλύτερο τρόπο αυτή την εμπειρία».

Η ανακοίνωση της Θύελλας αναφέρει:

«Το Δ.Σ. της ομάδας μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον Ηλία Μαυρομάτη.

Το Δ.Σ. της ομάδας μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον επιθετικό Ηλία Μαυρομάτη.

Γεννηθείς το 1997, ο Ηλίας ξεκίνησε την πορεία του από τις ακαδημίες του Προμνηθέα Λάρισας ενώ έχει αγωνιστεί και στην ανδρική ομάδα του συλλόγου η οποία ήταν και η προηγούμενη ομάδα του.

Επίσης έχει αγωνιστεί στις ομάδες των Αστέρα Μελισσοχωρίου, Πλατυκάμπου, Ηρακλή Λάρισας και Κισσάβου Συκουρίου.

Το Δ.Σ. της ομάδας μας καλωσορίζει τον Ηλία και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες. 

Το Δ.Σ. Θύελλας Καμαρίου»

Όπως αναφέραμε στο χθεσινό μας ρεπορτάζ, ο Μαυρομάτης δεν θα είναι όπως όλα δείχνουν αυτός που θα κλείσει τις μεταγραφικές κινήσεις, καθώς η διοίκηση της ομάδας ετοιμάζει νέες κινήσεις με την απόκτηση δύο ακόμη ποδοσφαιριστών.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares