Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 22:57

Νικηφόρο το πρώτο τεστ για τον ΑΠΣ Κύθνου

Στην Κέα, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017 διεξήχθη φιλικός αγώνας μεταξύ της ομάδας των Παλαιμάχων Κέας και του Α.Π.Σ. Κύθνου στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας της Κύθνου για την επικείμενη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων.

Η σύνθεση της ομάδας του Σταύρου Κονιδάρη ήταν στο Α’ ημίχρονο: Λεβαντής (Τερματοφύλακας), Ψαρράς , Μπουρίτης ,  Γονιδάκης Γ. , Μανώληκας , Λαρεντζάκης Π., Κούτσι, Φιλιππαίος, Βιτάλης, Ηλιού Π.

Στο Β΄ημίχρονο αγωνίστηκαν οι : Λεβαντής (Τερματοφύλακας), Γονιδάκης Κ., Ηλιού Γ., Βασάλος, Ψαρράς, Μπιζικούκης, Γονίδης, Λαρεντζάκης Γ..

Το αποτέλεσμα του φιλικού προετοιμασίας ήταν 0-2 υπέρ της Κύθνου με γκολ των Κούτσι και Γονίδη.

Η διοίκηση του Α.Π.Σ. Κύθνου και ο Δήμος Κύθνου ο οποίος εκπροσωπήθηκε στη Κέα από τους παίκτες της ομάδας Ηλιού Γιώργο(Αντιδήμαρχος) και Βασάλο Γιάννη (Δημοτικός Σύμβουλος) θα ήθελαν να ευχαριστήσουν από καρδιάς την ομάδα της Κέας και το Δήμο Κέας για την άψογη φιλοξενία και ευελπιστούν σε ανάλογη συνέχεια κατά το μέλλον της άριστης σχέσης μεταξύ των δύο νησιών και των δύο ομάδων.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι πρωταγωνιστές δήλωσαν τα εξής:

Κονιδάρης Σ. (Προπονητής Α.Π.Σ. Κύθνου) : «Ευχαριστούμε θερμά το φιλικό σωματείο της  Κέας για την φιλοξενία που για ακόμη μια φορά μας προσέφεραν σε ένα φιλικό αγώνα που μόνο ακόμη πιο κοντά μπορεί να μας φέρει! Επίσης, ευχαριστώ τον αγαπημένο φίλο Θοδωρή Καμίλη για όλες τις διευκολύνσεις που μας παρείχε! Τέλος , ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές του Α.Π.Σ. Κύθνου για την γενική εικόνα τους, εντός και εκτός γηπέδου.»

Καμίλης Θ. (Αρχηγός ομάδας Κέας): «Να ευχαριστησω και εγώ με την σειρα μου τον Α.Π.Σ ΚΥΘΝΟΥ που επισκευτηκε για αλλη μια φορα το νησι της ΚΕΑΣ ωστε να πραγματοποιηθει αυτο το φιλικο ποδοσφαιρικο παιχνιδι με σκορ 0-2 υπερ της ΚΥΘΝΟΥ.
Να ευχαριστησω επισης τον προπονητη και αγαπημενο μου φιλο και αδερφο Σταυρο Κονιδαρη που βρεθηκε ξανα κοντα μας και εκ μέρους ολων των Παλαιμαχων Κεας να ευχηθω, υγεια δυναμη και πολλες επιτυχιες στο πρωταθλημα Κυκλαδων που πλεον θα συμμετεχει και η πολυ καλη ομαδα των Θερμιων.


Υ.Γ: Θα ηταν μεγαλη τιμη για εμας να δωσουμε το πρωτο παιχνιδι μαζι σας μολις τελειοποιηθει το γηπεδο σας και αυτο γιατι σας νοιωθουμε αδερφια μας και οικογενεια μας.

Ηλιού Γ. (Αντιδήμαρχος Κύθνου): «Να είσαι καλά Θόδωρε , σας ευχαριστούμε για όλα! Πίστεύω στους δύσκολους καιρούς που ζούμε η συνεργασία μεταξύ των Δήμων και κατ επέκταση των γειτονικών νησιών μας είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία. Σας περιμένουμε στην Κύθνο όποτε το επιλέξετε!»

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares