Τρίτη, 10 Μαΐου 2016 23:08

ΟΛΑ ΟΚ... ετοιμάζει βαλίτσες για Λέσβο ο Νταμπλούχος

Όλα βαίνουν καλώς στην υπόθεση του Νταμπλούχου Πανθηραϊκού, καθώς πριν λίγο τόσο ο πρόεδρος της ομάδας με επίσημη ανάρτηση του στο Fb, τόσο και η ΕΠΣ Κυκλάδων με επίσημη ανακοίνωση της διαβεβαιώνουν ότι όλα θα πάνε καλά.

Αύριο όλοι μας αναμένουμε την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου και είμαστε βέβαιοι ότι αυτή δεν θα θίξει στο παραμικρό τον Νταμπλούχο μας που κέρδισε τα πάντα εντός αγωνιστικού χώρου παίζοντας πάντα έντιμα.
Από εκεί και πέρα, προς τιμή του και επίσης εντιμότητα -έστω και καθυστερημένα- το ΔΣ της ΕΠΣ Κυκλάδων, με επίσημη ανακοίνωση του διαβεβαιώνει επίσης ότι θα δεχθεί οποιαδήποτε απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου.
Συνεπώς ο Πανθηραϊκός πλέον μπορεί να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Λέσβο, με τον Γιώργο Αρχοντάκη και τους παίκτες του να δουλεύουν εντατικά για το κρίσιμο ντεμπούτο.
Δείτε το έγγραφο της ΕΠΣΚ και το post του κ. Καμπουράκη

DIAITHTIKO 3

Για ενημέρωση των φίλων της ομάδος μας....Εκδικάστηκε η υπόθεση στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ ....Οπως με διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ κ. Ρένος ΦΡΕΡΗΣ η απόφαση θα ανακοινωθεί αύριο το μεσημέρι...Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την συμμετοχή του Σωματείου μας στους αγώνες μπαράζ , ήδη έχουν ορισθεί οι αγώνες και αύριο ορίζονται οι διαιτητές...Σε περίπτωση που η απόφαση προβλέπει επανάληψη εκλογών η ΕΠΣΚ , διεβεβαίωσε ότι αυθημερόν προκηρύσει εκλογές....
Συνεπώς ουδεμία ανησυχία πρέπει να υπάρχει στους φίλους μας....Είμαστε έτοιμοι για το ταξίδι την ΚΥΡΙΑΚΗ το τσάρτερ αναμένει........λίγες θέσεις μείνανε...

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares