Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015 21:42

Το ήθελε... και το πήρε το ματς η Άνω Μερά

Η Άνω Μερά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 απέναντι στον Α.Ο.Πάγου, σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά από πρώτο λεπτό και τους Συριανός να πιέζουν στο δεύτερο ημίχρονο, όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το σκορ.

Πιο συγκεκριμένα μόλις στο 9΄ η ομάδα της Άνω Μεράς θα κάνει τη πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς, με τον Γιόγιο να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι. Όμως στο 39΄ οι Μυκονιάτες θα προηγηθούν μετά από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιόγιου.

Στο δεύτερο ημίχρονο αν και ο Πάγος μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι στο 67΄ ο Μπουσάι με ένα πολύ όμορφο μακρινό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή θα κάνει το 2-0 δίνοντας ένα σημαντικό προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Η Συριανή ομάδα κατάφερε να μειώσει στο 89΄ με τον Πάπιτση ο οποίος με δικό του γκολ κατάφερε να κάνει το τελικό 2-1.

Μετά από αυτή τη νίκη η Άνω Μερά έχει πλέον 8 βαθμούς και βρίσκεται στη Τρίτη θέση μαζί με τον Ανδριακό. Ενώ ο Πάγος παρέμεινε στου τρεις βαθμούς.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Ζαράνη και των βοηθών Νομικού και Γρυπάρη.

Άνω Μερά (Συριανός): Τζάβρας, Μπουσάι, Ανδρικόπουλος, Τσελάι, Κεραμίδας, Μπούμπουρης, Ράπαι (46΄Απιλασίτσα), Δήμα Π. (81΄Ασημομύτης Ν.), Τουρέ (90΄Λυκούρης), Γιόγιος, Δήμα Μ.

Πάγος (Ξενικάκης): Λοίσιος, Φωτεινιάς, Αργυρός, Μαραγκός, Σούρλας, Σταμούλης, Ζαφείρας, Πάπιτσης, Πρίντεζης (68΄Παράβαλος), Βάλβης (75΄Τρόκα), Χούρος (47΄ λ.τ. Τζώρτζης).

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares