Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015 00:38

Αλώβητος πέρασε από τη Μήλο ο ΑΟ Μυκόνου [vid]

Με το τρίποντο στις αποσκευές του επέστρεψε στην Μύκονο ο ΑΟ Μυκόνου, που πέρασε νικηφόρα με 0-3 μέσα από την έδρα του «λαβωμένου» μα πάντα ανταγωνιστικού Παμμηλιακού.

Η ομάδα του Θεόφιλου Παχατουρίδη έπαιξε μεστό ποδόσφαιρο και κατάφερε να παραμείνει αήττητη, πηγαίνοντας στο ντέρμπι πρωτοπόρων της επόμενης αγωνιστικής με τον ΑΟ Σύρου, έχοντας σύμμαχο την ψυχολογία.

Από την άλλη πλευρά ο Παμμηλιακό παρουσιάστηκε με πολλά νέα παιδιά στη σύνθεση του καθώς ο Παύλος Δαούτης δεν είχε στην διάθεση του σχεδόν τη μισή ομάδα.

Ο Μωησίδης στο 32΄με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή σημείωσε το 0-1. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 78΄ο Αργυρίου με πέναλτι έκανε το 0-2, για να έρθει ένα σουτ του Αμπαδίνη έξω από τη μεγάλη περιοχή στο 83΄και να διαμορφώσει το τελικό 0-3.

Μήλος αύριο

Αξίζει να κάνουμε μία αναφορά στον σημερινό Παμμηλιακό που παρά την ήττα έδειξε τα σημάδια ζωής που είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο. Παρά τις απουσίες του τραυματία Σίδερη, του Αϊβαλιώτη, του Δρίλη, παρότι δεν έχει πλέον τους Τσιριγωτάκη, Μπαργιάμι, Κασκούτη, Καπού, Κουλούρα που ξεκίνησαν με την ομάδα τη χρονιά, παρά την απουσία πια των Πουλάκη, Ντερμεντζίεφ, Παπαδημητρίου, Πάντου, Μάνι, Μήτσι και ίσως και κάποιων ακόμα που πιθανόν να ξεχνάμε, ο Παμμηλιακός κάνει μία σοβαρή δουλειά στις ακαδημίες.

Η αποφασιστικότητα του νέου τεχνικού Παύλου Δαούτη να εμπιστευθεί τα νέα παιδιά της ομάδας, και μάλιστα σε αγώνα απέναντι στη Μύκονο δείχνει το μέλλον. Οι παλιοί Καμακάρης, Μάλλης, Ατανάσοφ, Κυρίτσης πρέπει να δείξουν τον δρόμο σε αυτά παιδιά. Ο Παμμηλιακός ήταν, είναι και θα είναι εδώ, έστω και να περάσει μια χρονιά που δεν θα κάνει πρωταθλητισμό!

Οι συνθέσεις των ομάδων

Παμμηλιακός (Π.Δαούτης): Ζούλιας, Σοσόλι, Ταγκίρης, Στεφανή, Ατανάσοφ, Θεοδωρακάκης, Μπεκογιάνι (56΄Μπαλλής), Κυρίτσης, Καρβουνιάρης (46΄Καμακάρης), Σάντα, Νίνος (46΄Μαυράκης)

ΑΟ Μυκόνου (Θ.Παχατουρίδης): Σαραντάκος, Ράγια, Μπαμπακάρ, Καράτσας, Αργυρίου, Αργυρόπουλος, Μύρτινας (86΄Μπαλλής), Αμπαδίνης, Μωησύδης, Χιλάι (81΄Ράγια), Κλέιντι (81' Πανέτας).

Μικρά από τη Μήλο

-Ντεμπούτο με την ομάδα του Παμμηλιακού πραγματοποίησαν οι Ταγκίρης, Μαυράκης και Καρβουνιάρης, ενώ για πρώτη φορά ξεκίνησαν στην ενδεκάδα οι Ζούλιας, Μπεκογιάνι.

-Αρκετοί φίλοι του Παμμηλιακού βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου τηρουμένων των αναλογιών καθώς είναι Ελληνικό φαινόμενο ο κόσμος να γυρίζει την πλάτη όταν η ομάδα...δε νικάει... Ο Παμμηλιακός την τελευταία 4ετία μας «κακόμαθε» στις επιτυχίες και τις νίκες και τώρα σε μια χρονιά που η ομάδα ανοικοδομείται πρέπει να την στηρίξουμε.

-Την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) είδε ο Θανάσης Σταφανή και θα λείψει από τον επόμενο αγώνα του Παμμηλιακού στην Άνδρο.

-Εξαιρετική η διαιτησία του κ.Ζαράνη και των βοηθών του κ.κ.Τερζάκη και Κουλακιώτη.

Βίντεο από την αναμέτρηση

Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares