Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2015 21:33

Έσωσε την παρτίδα στο 90’

Α.Σ. Άνω Μερά – Α.Ο. Σύρου 2-2 Α.Σ. Άνω Μερά – Α.Ο. Σύρου 2-2

Με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα της Γιώργο Τζάβρα η «Νεανική» Άνω Μερά κοίταξε κατάματα τον ΑΟ Σύρου, κρατώντας τη νίκη μέχρι το 90΄, όπου ο κορυφαίος των Συριανών Κώτσης, έδωσε «το φιλί της ζωής» στην ομάδα του Μάκη Βαρθαλίτη.

Η Άνω Μερά κατάφερε να προηγηθεί με 1-0 στο πρώτο ημίχρονο. Το γρήγορο γκολ στις αρχές της επανάληψης έδωσαν την αίσθηση ότι η Άνω Μερά θα διέγραφε μία μεγάλη νίκη, με τους παίκτες όμως του ΑΟ Σύρου αν μη τα βάζουν κάτω και με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο να παίρνουν τελικά τον έναν βαθμό.

Ο αγώνας

Η ομάδα της Σύρου, μπήκε δυνατά στο ματς όμως αιφνιδιάστηκε στην αρχή του αγώνα, και πιο συγκεκριμένα στο 14΄ καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Τσελάι με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Όπως ήταν φυσικό στη συνέχεια αγώνα η ομάδα του Α.Ο. Σύρου πίεσε, και είχε πολλές ευκαιρίες για το γκολ της ισοφάρισης.

Πιο συγκεκριμένα στο 16΄διπλή χαμένη ευκαιρία από το ύψος της μικρής περιοχής για την ομάδα της Σύρου. Γατσέλος και Κώτσης δεν μπόρεσαν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης. Στη συνέχεια στο 22΄ με τον Ρούσσο να σουτάρει τον τερματοφύλακα της Άνω Μεράς να αποκρούει και τον Αμπντούλ στη συνέχεια να μη μπορεί να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Οι Μυκονιάτες έφτασα πολύ κοντά στο 2-0 με σουτ του Δήμα, το οποίο έδιωξε σωτήρια ο Δημήτρης Μαραγκός. Ένα λεπτό πριν λήξει το ματς, για του Συριανούς θα σουτάρει ο Γατσέλος με την μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και τον Αμπντούλ και πάλι να μη μπορεί να ισοφαρίσει για την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Κωνσταντίνου Συριανού αιφνιδίασε ξανά στο 54’ με τον Δήμα να σουτάρει από τα αριστερά, μέσα από τη μεγάλη περιοχή και να δίνει μεγάλο προβάδισμα στην Άνω Μερά.

Η ομάδα του Α.Ο. Σύρου έχασε αρκετές ευκαιρίες όμως κατάφερε να μειώσει σε 2-1 στο 81΄ με τον Ηλία Κώτση οποίο με δικό του σουτ λίγο πιο έξω από την μικρή περιοχή ξανάβαλε τον Α.Ο.Σ στο παιχνίδι. Η λύτρωση για την ομάδα της Σύρου ήρθε στο 90 όταν ίδιος παίκτης ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή και τον διαιτητή Δεληγιάννη να δείχνει την άσπρη βούλα, και τον Παναγιώτη Ραμπαβίλα να ισοφαρίζει για να διαμόρφωση τελικό 2-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Δεληγιάννης και βοηθοί οι Νομικός και Ρούσσος.

Οι συνθέσεις

Α.Σ. Άνω Μεράς (Συριανός): Τζάβρας, Μπουμπούρης, Δήμα, Τσελάι, Κεραμιδάς, Οικονόμου, Ρράπαϊ (82΄ Άλμπερτ), Μπουσάι, Τουρέ, Γιογιός, Δήμας (74΄ Λυκούρης)

Α.Ο Σύρου (Βαρθαλίτης): Συριανός, Καρίμαλης, Μαραγκός (67΄Μπαλοπήτας), Παπαδάκης, Μουράι, Ρούσσος, Γατσέλος, Κώτσης, Αμπντούλ, Ραμπαβίλας, Μουλίδης (67΄ Γκούφας)

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares