Κυριακή, 08 Νοεμβρίου 2015 21:42

Νίκησε αέρα... και Πάγο

Αν και στο πρώτο ημίχρονο είχε ακόμα... και τον αέρα απέναντι του, ο Α.Ο. Μυκόνου κατάφερε να προηγηθεί με γκολ του Αμπαδίνη και να «κλειδώσει» τελικά τη νίκη με 3-0 απέναντι στο Α.Ο. Πάγου.

Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου

Πιο αναλυτικά στο 8΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Πρίντεζη λίγο πιο κάτω από το κέντρο του γηπέδου και με την βοήθεια του αέρα η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Σαραντάκου.

Στο 12΄ ο Πρίντεζης θα βρεθεί τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Α.Ο. Μυκόνου, ο οποίος απέκρουσε τη τελευταία στιγμή σε κόρνερ. Δεκαπέντε λεπτά αργότερα σου από τον Σταμούλη, το οποίο απέκρουσε ο Σαραντάκος και στη συνέχεια βρήκε στο κάθετο δοκάρι.

Τέσσερα λεπτά πιο μετά, ο Ρούσσος θα βρεθεί τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Μυκονιάτικης ομάδας όμως έστειλε με πλασέ τη μπάλα αουτ.

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου όμως επικράτησε ο "άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου" και μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μύρτινα στο 45΄ πήρε τη κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι ο Αμπαδίνης και έστειλε τη μπάλα στα δίχτια κάνοντας στο 1-0.

Τους "Πάγωσε"

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α.Ο. Μυκόνου μπήκε έχοντας τον αέρα υπέρ του, και με τους ποδοσφαιριστές του Παχατουρίδη να πιέζουν πέτυχαν ακόμα δύο πολύ όμορφα γκολ κάνοντας το 3-0.

Στο 50΄ εκτελεί φάουλ ο Μύρτινας, αποκρούει ο τερματοφύλακας του Πάγου και έρχεται στην επιστροφή ο Πανέτας όμως δε κατάφερε να σκοράρει. Όμως τρία λεπτά αργότερα ο Μύρτινας με ένα σουτ- φωτοβολίδα έκανε το 2-0.

Ένα τέταρτο αργότερα, σέντρα του Ράγια Ρ. από τα αριστερά με τον Πανέτα να ξαναβρίσκεται μπροστά από το τέρμα της Συριανής ομάδας αλλά και πάλι δε κατάφερε να σκοράρει. Ο Πάγος πλησίασε ξανά το γκολ στο 75’ με τετ α τετ του Βάλβη το οποίο απέκρουσε ο Σαραντάκος

Τέλος την αυλαία στο ματς έριξε ο Κλέιντι μετά από μια εκπληκτική ατομική προσπάθεια, περνώντας τρεις παίχτες της Συριανής ομάδα και με πλασέ έκανε το 3-0.

Συνθέσεις

Α.Ο Μυκόνου (Παχατουρίδης): Σαραντάκος, Ράγια Χ., Ράγια Ρ (90΄ Βερώνης)., Καρατσάς, Τόμπρος (54΄ Χιλάι), Αργυρόπουλος (74΄ Ελευθεριάδης), Αργυρίου, Αμπαδίνης, Πανέτας, Μύρτινας, Κλέιντι (

Α.Ο Πάγου (Ξενικάκης): Λοίσιος, Παπίτσης Γ., Πρίντεζη Μ., Τρόκα, Μαραγκός, Σταμούλης, Ρούσσος (56΄ Βουτσίνος), Τζωρτζής, Πρίντεζης Λ.(63΄ Παράβαλος), Βάλβης (77΄Αργυρός), Πρίντεζης Δ.

Διαιτητής ήταν ο Ζαράνης Ι. και ο βοηθοί οι Τσιριγώτης Σ. Και Υφαντίδης Γ.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares