Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2015 15:30

Τέλος… ο Πουλάκης από την Άνω Μερά

Ο τερματοφύλακας της Άνω Μεράς και παλαιότερα του Α.Ο Μυκόνου, Γιώργος Πουλάκης, μετά από τρία χρόνια, φεύγει για επαγγελματικού λόγους από το νησί των Ανέμων παίρνοντας μαζί του στις βαλίτσες πολλές και όμορφες αναμνήσεις.

Ο ίδιος μάλιστα μέσω επιστολής του ευχαρίστησε και τις δύο ομάδες της Μυκόνου, δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

«Με αφορμή την αποχώρησή μου από το νησί της Μυκόνου και κατ' επέκταση από την ομάδα της Άνω Μεράς λόγω μετάθεσης μου, αισθάνομαι το χρέος να ευχαριστήσω θερμά τους παράγοντες τόσο της Άνω Μεράς όσο και της Α.Ο. Μυκόνου για την αναγνώριση που έδειξαν στο πρόσωπό μου ως παίχτη και ως άνθρωπο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προέδρους των ομάδων και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και για την τιμή που μου έκαναν να συνεργαστούμε τις τρεις τελευταίες ποδοσφαιρικές χρονιές. Φεύγοντας, κρατώ θετικές αναμνήσεις από τα στιγμιότυπα εντός και εκτός γηπέδου που έζησα με τους συμπαίχτες μου. Εύχομαι και στις δυο ομάδες καλή επιτυχία στους στόχους τους και σύντομη επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες» .

Θυμίζουμε ότι η Άνω Μερά ενισχύθηκε πρόσφατα με τον Γιώργο Τζάβρα, ο οποίος είναι αυτό που θα καλύψει το κενό του Γιώργου Πουλάκη.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares