Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2015 16:22

Νέα από τον Ανδριακό

Συνεχίζεται η προετοιμασία στον Ανδριακό για το ματς της πρώτης αγωνιστικής με τον ΑΟ Μυκόνου στο "Ι.Μ. Γουλανδρής".

Οι εφοπλιστές υπό την τεχνική καθοδήγηση του πολύπειρου Στέφανου Μεϊμάρογλου και με νέα διοίκηση, στοχεύουν στην παραμονή της ομάδας στην A΄ κατηγορία.

Αρκετά νέα πρόσωπα, αρκετοί αξιόλογοι κυκλαδίτες και μη ποδοσφαιριστές έχουν ενταχθεί σε αυτήν την προσπάθεια.

Νεαροί ποδοσφαιριστές από τον Αστέρα Κορθίου με τον οποίο οι "εφοπλιστές" έχουν ανοίξει μία πρωτόγνωρης μορφής συνεργασία μέσα σε κλίμα απόλυτης σύμπνοιας μεταξύ των δύο προέδρων, ποδοσφαιριστές από την συμπολίτισσα Υδρούσα και τον ΠΑΣ Τήνου, συλλόγους με τους οποίους υπάρχουν ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις, έχουν εμπλουτίσει το ρόστερ.

Οι Λάβδας, Τσαγκαλίδης, Βολίκας, Μανδαράκας, ο Μάριος Ψωμάς με τον αδερφό του Χάρη, Μαμάης, Τσιάμαλος από την Υδρούσα,  Γιαννησόπουλος , Αρμακόλλας καθώς και ο  έμπειρος Νάζος από τον ΠΑΣ Τήνου, ο Τηνιακός από τον Γ.Σ. Αργυρούπολης, η επανεγγραφή του υπερπολύτιμου Ζαννάκη και η επιστροφή από σήμερα ενός από τους μεγάλους κανονιέρηδες που έχουν κοσμήσει το πρωτάθλημά μας, του Βραζιλιάνου Ρέϊς Ουέλινγκτον, είναι τα νέα ονόματα της φετινής προσπάθειας.

Ένα ακόμη "μπαμ" από τους Ανδριώτες λοιπόν και η προσπάθεια σε λίγες μέρες ξεκινάει.

Πιθανότατα να ακολουθήσουν και άλλος ένας ή δύο ακόμα ποδοσφαιριστές.

Κλείνοντας, οι άνθρωποι του Ανδριακού θέλουν να ευχαριστήσουν την GOLDEN STAR FERRIES των αδερφών Στεφάνου και την FAST FERRIES του κυρίου Παναγιωτάκη για την τεράστια συμβολή στις προσπάθειες του συλλόγου.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares