Σπύρος Μάκαρης

Σπύρος Μάκαρης

Η ΕΣΚ Κυκλάδων ήταν συνδιοργανωτής του Νάξος Greece 3X3, με τον πρόεδρο, Γιώργο Ονάσογλου να βρίσκεται και τις τρεις ημέρες διεξαγωγής του στην παραλία της Νάξου δίνοντας πολύτιμη βοήθεια.

Με ανακοίνωση του ο ΠΑΣ Νάξου συγχαίρει τους διοργανωτές και όσους συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση του «Νάξος - Greece 3X3».

Ο αντιδήμαρχος του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, κ. Βαγγέλης Κατσαράς δήλωσε την απόλυτη ικανοποίηση του για την επιτυχία που σημείωσε το 1ο Νάξος - Greece 3X3.

Πιθανή ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος της Κ16 θα είναι στο τέλος του Σεπτεμβρίου σύμφωνα με την προκήρυξη που δόθηκε στη δημοσιότητα από την ΕΠΣ Κυκλάδων.

Παίκτης της Ελλάς Σύρου θα πρέπει να θεωρείται ο Βραζιλιάνος Σουμπίνιο, ο οποίος μετά από μία μεγάλη καριέρα σε ομάδες της Super League, πλέον θα κοσμεί τα γήπεδα των Κυκλάδων με τη φανέλα της Συριανής ομάδας που έκανε τη μεταγραφική υπέρβαση.

Την προκήρυξη του πρωταθλήματος της Κ14 κατηγορίας κοινοποίησε στα σωματεία η ΕΠΣ Κυκλάδων.

Ούτε και ο ίδιος ο Νίκος Ζιάβρας δεν θα πίστευε όταν αναμείχθηκε με το ποδόσφαιρο ότι κάποια στιγμή θα ήταν ο πρόεδρος που θα υποδεχόταν στο νησί της Σύρου έναν ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές που έχουν γίνει στις Κυκλάδες.

Με τους αγώνες στίβου στη μνήμη του Ιουλιανού Βλασερού συνεχίστηκε η δραστηριότητα στα Μηλώσια 2022 του ΑΜΣ Φιλωτίου.

Μία σημαντική προσθήκη θα έχει στο φετινό του ρόστερ ο ΑΟ πύργου, καθώς ο Ανδρέας Δρόσος ολοκληρώνει την στρατιωτική του θητεία και αναμένεται να τεθεί άμεσα στη διάθεση του προπονητή του Αλέξη Κωνσταντόπουλου, που βλέπει σιγά - σιγά να σχηματίζεται το ρόστερ της ομάδας του.

Η διοργάνωση από την ΕΠΣ Κυκλάδων του Hello Football Friend Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ10 που διεξήχθη στη Σύρο και ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του Νίκου Φώσκολου, δεν ήταν απλά επιτυχημένη, αλλά κέρδισε τα εύσημα και από τους ανθρώπους και το ίδιο τον πρόεδρο της ΕΠΟ.

 

SANTORINI EXPERIENCE 300x250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2022 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35