Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013 22:33

Στον ΑΟΣ ο Σταμούλης, μια «ανάσα» από Βελέντζα

Σε πλήρη συμφωνία με τον 18χρονο Στερεοελλαδίτη Άγγελο Σταμούλη, ώστε ο παίκτης να φορέσει την φανέλα του ΑΟ Σύρου την επόμενη αγωνιστική περίοδο, βρίσκετε η διοίκηση του Συριανού σωματείου.

STAMOYLIS 1Ο Σταμούλης, που μπορεί να καλύψει εξίσου καλά το δεξί άκρο της άμυνας και σχεδόν όλες τις θέσεις του κέντρου, είναι κατά κάποιο τρόπο γνωστός για την ποδοσφαιρική του πορεία στους ανθρώπους του ΑΟΣ, καθώς τη σεζόν 2009-2010, σε ηλικία 15 ετών, καθιερώθηκε στην ανδρική ομάδα της Δάφνης Λιβανάτων, με τον τότε προπονητή της ομάδας να είναι ο τωρινός του ΑΟ Σύρου Μάκης Πούλος.

Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ποδοσφαίρου της Φθιώτιδας, καθώς έχει συμμετοχές σε όλες τις μικτές ομάδες του Νομού, γεγονός που τον έφερε να προεπιλεχτεί στην Εθνική Παίδων.

Ποδοσφαιρικοί σταθμοί του Άγγελου Σταμούλη είναι οι: Δάφνη Λιβανάτων (2009-2010), Αταλάντη (2010-2011), Έν. Άσπρων Σπιτιών Αντίκυρας (Δ’ Εθνική 2011-2013) και πέρυσι στον Ανρούτσο Γραβιάς (Δ’ Εθνική).

Ο ίδιος ο παίκτης δήλωσε για τη μεταγραφή του στο sportcyclades.gr: «είχα σκοπό να πάω σε μια ομάδα όπου θα πρωταγωνιστούσε στην κατηγορία της και να έχει μεγάλους στόχους, ώστε μέσα από αυτή να αναδείξω το ταλέντο μου».

Ο Μάκης Πούλος έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να πει το ναι: « Ένας σημαντικός παράγοντας στο να συμφωνήσω γι την μεταγραφή μου ήταν ο κύριος Μάκης Πουλος, που με γνωρίζει προσωπικά και γνωρίζει πολύ καλά την δουλειά που κάνω στο γήπεδο..μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια και δεν θα μπορούσα να αρνηθώ μια τέτοια πρόταση».

Έρχεται τον Αύγουστο με όρεξη: «θα κατέβω τν Αύγουστο, όπου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας . Για μένα θα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία, καθώς θα αγωνιστώ σε μια νησιώτικη ομάδα για πρώτη φορά, πράγμα που το θεωρώ πρόκληση. Ελπίζω ότι θα είναι πολύ καλά, έχω ακούσει αρκετά για το νησί και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά από όλες τις απόψεις».

Χτυπά και Βελέντζα.

Άλλος ένας μεταγραφικός στόχος που βρίσκετε μια ανάσα από το να υπογράψει στον ΑΟ Σύρου είναι ο Γιώργος Βελέντζας, που πέρυσι φορούσε την φανέλα του Αστέρα Σύρου. Μάλιστα όπως αναφέρουν πηγές από το νησί της Σύρου αυτή η συμφωνία βρίσκετε σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείετε αύριο, μεταξύ των δύο πλευρών να υπάρξει οριστική συμφωνία και υπογραφές.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares