Κυριακή, 16 Ιουνίου 2013 18:46

Έφτασε στους "4" η KINI FC Petros Raouzaios.

Στον ημιτελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος beach soccer έφτασε για ακόμη μια χρονιά η Συριανή ομάδα KINI FC Petros Raouzaios.

beach-ladiesΗ KINI FC μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις, έφτασε μια ανάσα πριν τον τελικό, καθώς στην φάση των "8", σε ένα ματς «θρίλερ» νίκησε 3-2 στην παράταση τους "The saints". Οι Συριανοί έχαναν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με 2-0 και κατάφεραν τελικά να ισοφαρίσουν με ένα γκολ του Ψυλλάκη και ένα του Λεονάρδου Πρίντεζη, 20’’ πριν τη λήξη. Στην παράταση, ένα γκολ του Μανουδάκη (2-3), έστειλε στους "4" το KINI FC Petros Raouzaios.

Στον ημιτελικό, η ομάδα των Συριανών πάλεψε, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, αφού γνώρισε την ήττα με 7-3, από τους Brazil, τους οποίους θα πρέπει να σημειωθεί ότι, την 1η ημέρα των αγώνων, είχαν νικήσει με 3-1. Τα γκολ για το KINI FC πέτυχαν οι: Ξανθάκης, Πρίντεζης, Μανουδάκης.

Μάλιστα μετά το τέλος της διοργάνωσης οι: Πρίντεζης, Μανουδάκης και Σαγγινέτος, επιλέχτηκαν για την επίλεκτη ομάδα, που θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα επίδειξης, την Εθνική μας ομάδα beach soccer.

Τα αποτελέσματα KINI FC Petros Raouzaios.

Το kini fc την πρώτη μέρα νίκησε 9-1 τη N.Makri Untd (Ξανθάκης 3, Πρίντεζης 2, Ψυλλάκης 2, Παπαπαναγιώτου 1), λίγο αργότερα η ομάδα της Σύρου νίκησε 3-1 τους Brazil, τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν οι: Ξανθάκης 2, Παπαπαναγιώτου 1.

Για να προκριθούν στους "8" Νίκησαν 4-3 τους Golden Wolves (Πρίντεζης 2, Σαγγινέτος, Ψυλλάκης) και 4-3 τους Una Manita (Μανουδάκης 2, Σαγγινέτος, Πρίντεζης).

Στην φάση των "8", νίκησε 3-2 στην παράταση τους "The saints", από ένα τέρμα πέτυχαν οι: Ψυλλάκης, Πρίντεζης, 20" και Μανουδάκης.

Στον ημιτελικό, γνώρισαν την ήττα με 7-3. Τα 3 γκολ για το KINI FC πέτυχαν οι: Ξανθάκης, Πρίντεζης, Μανουδάκης.

Το ρόστερ του KINI FC Petros Raouzaios: Λεονάρδος Πρίντεζης, Κυριάκος Μανουδάκης, Νίκος Ρούσσος, Γιώργος Δημητρακόπουλος, Μπενίτος Σαγκινέτος, Παύλος Αληφραγκής, Βάκης Πάπιτσης, Φίφης Ξανθάκης, Γιώργος Παπαπαναγιώτου, Γιάννης Ψυλλάκης, Άγγελος Νικητήδης, Ακριβός Κουμπαράκης.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares