Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013 18:26

Μία ανάσα πριν τον Α.Ο Σύρου ο Μάκης Πούλος.

Μετά την ονοματολογία και τα σενάρια που ακούγονται το τελευταίο διάστημα ο Α.Ο Σύρου και ο Πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Φώσκολος, φαίνεται πως βρίσκονται μία ανάσα πριν την πρόσληψη του νέου προπονητή, που θα καλύψει το κενό του Χρήστου Πελέκη στον πάγκο των "Κίτρινων" της Σύρου.

Ονοματολογία

Τα ονόματα, που τεχνηέντως διέρρευσαν προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ήταν πολλά και έφεραν τον ΑΟ Σύρου να κερδίζει κατά κράτος το επικοινωνιακό παιχνίδι, αναγκάζοντας πολλούς να ασχοληθούν αστόχως και να γράψουν ανυπόστατα άρθρα για το θέμα.

Οι ρεπόρτερ του sportcyclades.gr για ακόμη μία φορά δούλεψαν αθόρυβα και όπως αρμόζει σε τέτοιου είδους περιστάσεις, προχωρώντας σε ρεπορτάζ και παραμερίζοντας τις εικασίες και τα πολλά μπλα - μπλα, είναι πλέον στην θέση να παρουσιάσουν την πλήρη αλήθεια στους αναγνώστες τους.

Πούλος ο επικρατέστερος

Το ρεπορτάζ από τη Σύρο αναφέρει ότι, ο Πρόεδρος του ΑΟ Σύρου Γιώργος Φώσκολος έχει καταναλώσει πολύ από τον χρόνο του τις τελευταίες μέρες, ώστε να καταλήξει στην επιλογή προπονητή.

Μία από τις πρώτες περιπτώσεις προπονητή που απασχόλησε τον Συριανό παράγοντα ήταν αυτή του Μάκη Πούλου, ο οποίος μετρά πολλές επιτυχίες στο Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο και πλέον γνωρίζει πολύ καλά και τα της Σύρου, όπου εργάζεται τα δύο τελευταία χρόνια (Άνω Σύρος, Ν. Ολ. Σύρου).

Μάλιστα οι δύο πλευρές που έχουν συνεργαστεί με επιτυχία στο παρελθόν, φαίνεται ότι πραγματοποίησαν τη πρώτη τους συνάντηση, όπου δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερο πρόβλημα ώστε να τα βρουν στα τυπικά.

Το ραντεβού των δύο πλευρών ανανεώθηκε για μετά το τέλος των αγώνων μπαράζ, ώστε ο τεχνικός Μάκης Πούλος, δεν θα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με τους Νέους Ολυμπιακού Σύρου, με τους οποίους θέλει να τιμήσει μέχρι τέλους τη συμφωνία του.

FOSKOLOS 1Τον θέλουμε

Το sportcyclades.gr προχώρησε ένα βήμα παρακάτω και ρώτησε τον Πρόεδρο του Α.Ο Σύρου Γιώργο Φώσκολο, σχετικά με την πρόσληψη του Μάκη Πούλου, ο οποίος με σαφή παραγοντική εμπειρία, θέλησε να υποβαθμίσει της πληροφορίες μας λέγοντας:

«Δεν ξέρω τι ακριβώς γνωρίζεται και καλά κάνετε που προσπαθείτε να κάνετε σωστά τη δουλειά σας. Το μόνο που μπορώ να σας αποκαλύψω είναι ότι, σίγουρα είχαμε μια επαφή με τον Μάκη Πούλο, καθώς τον θεωρούμε πολύ καλό προπονητή και ικανό για τον πάγκο της ομάδας μας. Ο Προπονητής έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις και συνεργάζεται με κάποια ομάδα αυτή τη στιγμή…. Αυτό το σεβόμαστε απόλυτα και όταν είναι η κατάλληλη στιγμή θα ξανασυναντηθούμε».

Δέχτηκα κρούση

Σε σχετική ερώτηση για τα όσα ακούγονται ο Μάκης Πούλος μίλησε στο sportcyclades.gr, τονίζοντας:POYLOS

«Η πληροφόρηση σας είναι σωστή. Είχα μια επαφή με τον Πρόεδρο του ΑΟ Σύρου Γιώργο Φώσκολο, ο οποίος μου εξέφρασε την επιθυμία του να αναλάβω την τεχνική καθοδήγηση του ΑΟΣ. Είναι μια πρόταση που με τιμά ιδιαίτερα και την εξετάζω πολύ σοβαρά. Πάντως αυτή τη στιγμή το μόνο που σκέφτομαι και με απασχολεί είναι οι αγώνες μπαράζ, όπου θέλω να πετύχω το καλύτερο δυνατών με την ομάδα μου. Μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα εξετάσω την πρόταση του ΑΟΣ, καθώς ακόμη και 1-2 προτάσεις που έχω δεχτεί».

Πάντως η ανακοίνωση του νέου προπονητή του ΑΟ Σύρου έχει προγραμματιστεί για το πρώτο δεκαήμερο του επόμενου μήνα, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά. Εμείς οφείλαμε να ξεφύγουμε από υποθέσεις και εικασίες και πιστεύω να το καταφέραμε.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares