Κυριακή, 07 Απριλίου 2013 21:47

Έγινε το αφεντικό (ρεπορτάζ μπαράζ)

Με «παλικαρίσια» νίκη του Παμμηλιακού, ο οποίος επικράτησε με 1-0 του Πανθηραϊκού στην Ίο, ξεκίνησαν σήμερα οι αγώνες μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή Κυκλάδων.

milos-glaronisiaΟι Μηλιοί μπήκαν στην θέση του οδηγού στον βαθμολογικό πίνακα από την 1η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ, αφού το τρίποντο απέναντι στον Πανθηραϊκό τους δίνει σημαντικό προβάδισμα για τη συνέχεια.

Ο Παμμηλιακός, με άψογη αμυντική λειτουργία και έξυπνο παιχνίδι αντεπιθέσεων, κατάφερε να πάρει σημαντική νίκη απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα, όπως είναι αυτή του Πανθηραϊκού. Μάλιστα οι Μηλιοί στο τέλος του παιχνιδιού απέσπασαν το χειροκρότημα τον 100 περίπου Σαντορινιών φιλάθλων που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου της Ίου και ομόρφυναν με την παρουσία τους τον αγώνα.

Ισορροπημένο

Στα αγωνιστικά τώρα οι δύο ομάδες από την έναρξη του αγώνα έδειξαν ότι θέλουν να μπουν επιφυλακτικά στο ματς, με κύριο μέλημα το 0 στην άμυνα τους. Έτσι σύντομα διαμορφώθηκε η εικόνα ότι, η ομάδα που θα σκόραρε θα ήταν και αυτή που τελικά ίσως θα έπαιρνε και τη νίκη.

Ενδεικτικό τις επιφυλακτικότητας των δύο ομάδων είναι το ότι το πρώτο 45λεπτο κύλησε χωρίς να σημειώσουμε την μεγάλη φάση, που θα μπορούσε να αποφέρει κάποιο τέρμα.

Ωστόσο η εικόνα που έβγαινε από το γήπεδο ήταν ένας Παμμηλιακός που ήταν πολύ διαβασμένος και από την άλλη ο Πανθηραϊκός που δεν είχε καλά πατήματα στο γήπεδο. Μάλιστα ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος προσπάθησε με εσωτερικές αλλαγές να διορθώσει κάποια πράγματα, πράγμα που ουσιαστικά δεν άλλαξαν ποτέ.

THIRA FYTROS XROMATAΑνώτεροι

Στο 2ο μέρος ο Πανθηραϊκός συνέχισε τους πειραματισμούς και είχε την 1η καλή στιγμή σχεδόν με την έναρξη, όταν μετά από σέντρα του Πέκα ο Παναγιωτίδης σούταρε αδύναμα χωρίς να προβληματίσει τον Αϊβαλιώτη.

Στο 50΄το πρέσινγκ του Παμμηλιακού αποφέρει καρπούς και κάνει τη πρώτη μεγάλη φάση στο παιχνίδι, όταν ο κορυφαίος για του Μηλιούς Χατζίεφ από θέση τετ ατ τετ στέλνει την μπάλα μόλις άουτ από την εστία του Λιγνού. Μάλιστα ο ίδιος παίχτης δύο λεπτά αργότερα σκοράρει, αλλά υποδεικνύετε σε θέση οφ σάϊντ από τον κύριο Ρούσσο.

Η πίεση άρχισε να φέρνει καρπούς στο Παμμηλιακό, ο οποίος δίνοντας χώρο στο αντίπαλο κατάφερνε να απειλεί συχνά-πυκνά.

Πρέσινγκ και γκολ

Ίσως τελικά να ήταν και το στοιχείο που έκρινε το σημερινό παιχνίδι, μιλάμε για το πρέσινγκ που ασκούσαν στους αντιπάλους οι παίχτες του κυρίου Γκούτζα, οι οποίοι δεν άφηναν σε «χλωρό κλαρί» τους παίχτες του Πανθηραϊκού, με τους τελευταίους να πέφτουν σε απανωτά λάθη.

Στο 67΄ο Χατζίεφ χάνει ακόμα μια μοναδική ευκαιρία, όταν εξ’ επαφής σουτ του Βούλγαρου μετά από γύρισμα μέσα στην περιοχή, καταλήγει άουτ.

(0-1) Πάντως το σκορ έμελε να ανοίξει μετά από λάθος της άμυνα του Πανθηραϊκού, όταν στο 73΄οι Σαντορινιοί προσπάθησαν να διώξουν την μπάλα από την περιοχή τους, με τον Μάλλη να γίνεται αποδέκτης της και με ένα τεχνικό αριστερό σουτ να τη στέλνει στην αριστερή πλευρά της εστίας του Λυγνού, κάνοντας το 1-0 για τον Παμμηλιακό, με τους παίκτες του Ζαχαρία Γκούτζα να το πανηγυρίζουν έξαλα και να γίνονται ένα «Κουβάρι».  

THIRA SARRHS MEGA SYSTEMS1Προσπάθησε άδοξα

Ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος, προσπάθησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του και πέρασε στο παιχνίδι τον Κελίδη και τους Νομικούς, Γιώργο και Μανόλη. Οι αλλαγές όμως δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, καθώς ο Πανθηραϊκός έγινε στη συνέχεια πιο απειλητικός, χωρίς όμως τη μεγάλη ευκαιρία που θα του έδινε κάποιο τέρμα. Κάποια μακρινά σουτ, που έγιναν στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα από τον Κωλέτση και τον Νομικό δεν ανησύχησαν τον Αϊβαλιώτη.

Που κρίθηκε

Ο Παμμηλιακός κατάφερε να πάρει μια μεγάλη νίκη, κόντρα σε μία ομάδα που έχει ένα από τα πληρέστερα ρόστερ στις Κυκλάδες και ουσιαστικά είχε τον άτυπο τίτλο του φαβορί στο συγκεκριμένο ματς. Φυσικά αυτή η νίκη δεν ήρθε καθόλου τυχαία, καθώς όπως φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο ο Παμμηλιακός ήταν η ομάδα, που είχε διαβάσει καλύτερα τον αντίπαλο της και είχε δουλέψει πάνω στις αδυναμίες του.

Από την άλλη ο Πανθηραϊκός, έψαξε τους διαδρόμους να «ανοίξει» τη σφιχτή αμυντική γραμμή του Παμμηλιακού, που στο συγκεκριμένο παιχνίδι απόδειξε ότι δεν είναι τυχαία η καλύτερη στο πρωτάθλημα. Πάντως ο Πανθηραϊκός με αυτή την εμφάνιση απογοήτευσε τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι παρά τα 8 μποφόρ που φυσούσαν στο Αιγαίο μπήκαν στο πλοίο και ακολούθησαν την ομάδα στην Ίο.

THIRA PLAYLAND1Κορυφαίοι

Από το Παμμηλιακό δεν θα λέγαμε ότι υπήρξαν υστερούντες και η ανάδειξη MVP φαντάζει αρκετά δύσκολη, ωστόσο ο Σκόρερ Στέλιος Μάλλης με τον Χατζίεφ και τον Βασίλη Καμακάρη, ήταν άκρως επικίνδυνοι επιθετικά. Επίσης η αμυντική τετράδα των Κυρίτση, Μάνη, Μπαργιάνη και Σιδέρη θα λέγαμε ότι ήταν άψογη. Ο Πίτερ Ατανάσοφ για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν ο ηγέτης στο κέντρο για τους "Κόκκινους".

Από τους τυπικά φιλοξενούμενους διασώθηκαν ο Πέκα που προσπάθησε στο κέντρο, ο Παναγιωτίδης, που είχε αρκετές κούρσες και ατομικές προσπάθειες στο ματς και ο Κολιούσης, ο οποίος προσπαθούσε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Πολύ καλή η Διαιτησία των Ζαράνη, Βακόνδιου και Ρούσσου, που κατάφεραν να κρατήσουν ήρεμο ένα παιχνίδι γεμάτο πάθος και ένταση.

Μικρά από την Ίο

  • Πολύ καλό το κλίμα μεταξύ των παικτών και των Διοικήσεων, δίδαξαν ήθος, μπράβο τους.
  • Κοντράστ συναισθημάτων μετά τη λήξη του αγώνα, όπου υπήρχαν τα σκυθρωπά πρόσωπα των ηττημένων και σε αντίθεση τα γελαστά των νικητών, που πανηγύρισαν δεόντως την μεγάλη τους νίκη.
  • Οχτώ ηρωικοί Μηλιοί ακολούθησαν από την Παρασκευή την ομάδα τους, προκειμένου να την ενισχύσουν ψυχολογικά.
  • Από την Παρασκευή το απόγευμα έχει αναχωρήσει ο Παμμηλιακός από το νησί της Μήλου και αν όλα πάνε καλά θα επιστρέψει στην βάση του την Δευτέρα το πρωί!!!
  • Ο Μανόλης Βάβουλας και ο Θέμης Κούτρας παρακολούθησαν τον αγώνα ως απεσταλμένοι της ΕΠΣ Κυκλάδων.
  • Η Διοίκηση του Παμμηλιακού μετά το τέλος του αγώνα, προχώρησε σε μια κίνηση σημασίας, αφού μοιράστηκε το μισθωμένο πούλμαν της αποστολής της με την αποστολή του Παμμηλιακού, προκειμένου οι δύο ομάδες να μεταφερθούν μαζί στο λιμάνι της Ίου.
  • Ευχαριστούμε τον Παμμηλιακό, ο οποίος για ακόμα μια φορά μας έδειξε πόσο φιλόξενος είναι, ενώ δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε και την διοίκηση του Πανθηραϊκού, που μας παρείχε την κάθε ευκολία, ώστε να καλύψουμε αυτό το παιχνίδι.
  • Άψογο και το Ξενοδοχείο "Ακτέον", όπου διανυκτέρευσε η αποστολή του sportcyclades.gr στην Ίο.

Πανθηραϊκός (Κωνσταντόπουλος): Λυγνός©, Κλουβάτος, Στεφανάκης, Κουλόλι (74΄Νομικός Γ.), Κολιούσης, Πέκα, Φύτρος (76΄Νομικός Μ.), Μηνδρινός, Χριστιανός (62΄Κελίδης), Κωλέτσης, Παναγιωτίδης.

Παμμηλιακός (Γκούντζας): Αϊβαλιώτης, Κυρίτσης, Μάνη, Μπαργιάνη, Σιδέρης©, Ατανάσοφ, Καμακάρης (59΄Ψαθάς), Τσιριγωτάκης, Χατζίεφ (80΄Παπαδημητρίου Α.), Παπαδημητρίου Σ. (88΄Στεφανής), Μάλλης.

PANTHIRAIKOS-PAMMH MPARAZ 1PANTHIRAIKOS-PAMMH MPARAZ 2PANTHIRAIKOS-PAMMH MPARAZ 3PANTHIRAIKOS-PAMMH MPARAZ 4PANTHIRAIKOS-PAMMH MPARAZ 5PANTHIRAIKOS-PAMMH MPARAZ 6

PANTHIRAIKOS PLOIO

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares