Δευτέρα, 01 Απριλίου 2013 11:35

Πανθηραϊκός: Χρήσιμα συμπεράσματα στη Κρήτη.

Επέστρεψε στη Σαντορίνη ο Πανθηραϊκός, ο οποίος είχε μεταβεί στην Κρήτη, προκειμένου να δώσει δύο δυνατά φιλικά προετοιμασίας ενόψει των αγώνων μπαράζ.

Ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος, είχε την ευκαιρία, καταρχήν να «βγάλει» την ομάδα του από την αγωνιστική απραξία του ενός περίπου μήνα και στη συνέχεια να τσεκάρει την ετοιμότητα των παιχτών του.

Για την ιστορία ο Πανθηραϊκός, νίκησε 3-2 στο πρώτο παιχνίδι τον Ερμή Ζωνιανών, ομάδα που από του χρόνου θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική. Μάλιστα οι Κρητικοί στο συγκεκριμένο φιλικό είχαν οργανώσει και την φιέστα ανόδου της ομάδας τους.

Σκόρερ της αναμέτρησης ήταν οι: Κωλέτσης, Κελίδης και Νομικός Μανώλης. 

Την Κυριακή, ο Πανθηραϊκός αντιμετώπισε την Αθλόπολις, που αγωνίζεται στην Α΄ Κατηγορία Ηρακλείου. Εκεί η ομάδα της Σαντορίνης έκανε πραγματικά επίδειξη ισχύος, κερδίζοντας τους Κρητικούς με 7-1. Σκόρερ για τους "Μπλε" ήταν οι: Κελίδης (3), Πέκα (2), Κωλέτσης και Χριστιανός.

Τώρα η ομάδα της Σαντορίνης προετοιμάζεται για τον πρώτο αγώνα μπαράζ, που θα δώσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Ο πρώτος αντίπαλος, καθώς και το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων του Πανθηραϊκού θα γίνει γνωστό σήμερα το απόγευμα, όπου τις 19:00, στα γραφεία της ΕΠΣ Κυκλάδων, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των αγώνων μπαράζ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares