Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013 22:40

Ώρα "Μπαράζ"…

Στην διαδικασία των μπαράζ μπαίνουν από το επόμενο Σαββατοκύριακο οι ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή Κυκλάδων, που στη συνέχεια θα τους οδηγήσει στην διεκδίκηση της ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Μπορεί οι οικονομικές συγκυρίες να ανάγκασαν την ΕΠΣ Κυκλάδων να κατανείμει τις ομάδες σε τρεις ομίλους που θεωρητικά και ποιοτικά ήταν μεταξύ τους άνισοι, ωστόσο οι αγώνες των ομίλων βγήκαν εις πέρας με σχετική επιτυχία.syros RAOYZAIOS new13

Εκπλήξεις είχαμε στον 1ο και στον 3ο όμιλο, όπου υπήρχε ρευστότητα, ως προς την πρόβλεψη των αποτελεσμάτων, ενώ ο 2ος όμιλος φάνηκε λιγότερο ανταγωνιστικός, καθώς οι ομάδες της Πάρου που αναμενόταν να παίξουν ρυθμιστικό ρόλο, ουσιαστικά παρουσίασαν το χειρότερο πρόσωπο των τελευταίων χρόνων.

Τα εύσημα ανήκουν σε Πανσιφναϊκό και ΑΟ Σερίφου, που στην πρώτη τους χρονιά στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων έδειξαν ένα πολύ καλό πρόσωπο γεμάτο υποσχέσεις για το μέλλον.

Τη Δευτέρα η κλήρωση

Α.Ο Μυκόνου, Παμμηλιακός, Νέοι Ολυμπιακού Σύρου και Πανθηραϊκός, είναι οι ομάδες που την Δευτέρα στις 19:00 θα μπουν στην κληρωτίδα της ΕΠΣ Κυκλάδων, προκειμένου να αναδειχτεί το πρόγραμμα των αγώνων.

Να θυμίσουμε ότι οι αγώνες θα είναι μονοί, σε ουδέτερες έδρες και θα υπάρξει βαθμολογία από όπου θα προκύψει και ο πρωταθλητής Κυκλάδων για την αγωνιστική σεζόν 2012-2013.

Γήπεδα

Η Ένωση ήδη μελετά τις έδρες, όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες, με πρώτο μέλημα την οικονομική ελάφρυνση των σωματείων. Έτσι οι πιο πιθανές έδρες που θα πρέπει όπως είπαμε να είναι ουδέτερες, φαντάζουν οι παρακάτω:

Α.Ο Μυκόνου – Νέοι Ολυμπιακού Σύρου (Γήπεδο Τήνου)

Πανθηραϊκός – Παμμηλιακός (Γήπεδο Παρκιάς ή Ερμούπολης)

Παμμηλιακός – ΑΟ Μυκόνου (Γήπεδο Ερμούπολης)

Νέοι Ολυμπιακού Σύρου – Πανθηραϊκός (Γήπεδο Παρκιάς ή Νάξου)

Α.Ο Μυκόνου – Πανθηραϊκός (Γήπεδο Ερμούπολης)

Νέοι Ολυμπιακού Σύρου – Παμμηλιακός (Γήπεδο Παρκιάς ή Νάξου)

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και έχει διαμορφωθεί βάση των δρομολογίων των πλοίων, ωστόσο υπάρχει αίτημα από μερικές ομάδες , οι οποίες δεν επιθυμούν ως έδρες νησιά, που έχουν ομάδες στα μπαράζ.

Χρονοδιάγραμμα

Οι αγώνες των μπαράζ θα ξεκινήσουν στις 6-7 Απριλίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 20 του ίδιου μήνα, καθώς το αργότερο μέχρι τις 26 Απριλίου θα πρέπει να έχουν δηλωθεί οι πρωταθλητές που θα πάρουν μέρος στα μπαράζ ανόδου.

Οι ημερομηνίες των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική, έχουν 'κλειδώσει' και περιλαμβάνονται στην προκήρυξη που θα κατατεθεί σήμερα. Η 1η αγωνιστική θα γίνει στις 12/5, ημέρα Κυριακή, ενώ η 6η και τελευταία αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 2/6. Η κλήρωση του προγράμματος θα γίνει στις 10/4 στις 12.00 στα γραφεία της ΕΠΟ.

Συνδιεκδικητές

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΠΟ, Κυκλάδες, Σάμος, Χίος και Λέσβος θα συγκροτήσουν τον 10ο όμιλο.

Έτσι όποια ομάδα περάσει στα μπαράζ ανόδου θα πρέπει να υπολογίζει ότι θα συγκρουστεί με τον Κανάρη Χίου (Χίος), την Ένωση Βασίλου Πανσαμιακού (Σάμος) και με τον Όλυμπο Αγιάσου ή την Αναγέννηση Γέρας από τη Λέσβο.

Το sportcyclades.gr θα επανέρθει με ρεπορτάζ που θα περιέχει το προφίλ των συνδιεκδικητών, εφόσον ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα τους και «κλειδώσουν» οι θέσεις.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares