Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2012 15:56

ΑΟ Πάγου: Δυνατά τη νέα σεζόν…

AO PAGOS SIMA PAIXTES

Παρόν δηλώνει ο ΑΟ Πάγου δια στόματος του προέδρου της κ. Λεονάρδου Ρούσσου.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε σήμερα με τον πρόεδρο του Πάγου τον ρωτήσαμε και μας έδωσε απαντήσεις όσο αφορά τα θέματα των μεταγραφών, την νέα προσπάθεια που θέλει να κάνει ο Πάγος και τις εκλογές που έρχονται!

Ο κ. Λεονάρδος Ρούσσος, λοιπόν σε ερώτηση μας σε σχέση με τις μεταγραφές μας είπε: "Μόλις χθες ανακοινώθηκε επίσημα ο Βασίλης Κουκής ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα! Στον Πάγο ετοιμαζόμαστε και για άλλες προσθήκες για την ενδυνάμωση του ρόστερ οι οποίες θα ανακοινωθούν στις επόμενες μέρες, έχουμε συμφωνήσει με ορισμένους αθλητές αλλά πρέπει να μπει πρώτα η υπογραφή και μετά να τους ανακοινώσουμε!"

Στην συνέχεια αναφερθήκαμε για την προετοιμασία της ομάδας του Πάγου όπου μας ενημέρωσε ότι η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου ενώ τέλος σε ένα γενικό σχόλιο μας τόνισε: "Ο Πάγος θα κατέβει κανονικά στο νέο πρωτάθλημα παρά τα όσα ακούστηκαν ότι ο Πάγος αδυνατεί να κατέβει στο νέο πρωτάθλημα και ότι υπάρχει η σκέψη για συγχώνευση με άλλο σωματείο, θα κατεβάσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο και θα μοντάρουμε το νέο ρόστερ της ομάδας. Τον Σεπτέμβριο θα έχουμε εκλογές για το νέο Δ.Σ της ομάδας όπου εκεί θα προστεθούν και άλλες δραστηριότητες σε άλλους τομείς."

Οπότε εμείς αναμένουμε να δούμε τις εκλογές που έρχονται για τον Πάγο αλλά και τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις με τις όποιες νέες προσθήκες στην ομάδα γίνουν, ενώ μην ξεχνάμε ότι στην ομάδα θα συνεχίσει και ο Δημήτρης Ξανθάκης ο οποίος παρά τα 38 του χρόνια είναι μια σημαντική προσθήκη καθώς θα προσθέσει εμπειρία στην άμυνα.

syros RAOYZAIOS new14

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares