Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012 00:37

Σε τροχιά τίτλου η Άνω Σύρος!

PAGOS-ANO SIROS 2012

Σήμερα διεξάχθηκε το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στην Άνω Σύρο και τον Α.Ο. Πάγου (τυπικά γηπεδούχο), που έληξε με νικήτρια την ομάδα του κ. Μάκη Πούλου με 0-2.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο τον περιστάσεων στο πρώτο μέρος με την Άνω Σύρο να έχει την κατοχή της μπάλας και τον Πάγο να έχει κόντρα τον άνεμο με αποτέλεσμα να δέχεται της επιθέσεις της Άνω Σύρου.

Η πρώτη ουσιαστική φάση του αγώνα ήρθε στο 9΄ με τον Αλιφραγκή να πιάνει ένα μονοκόμματο σουτ μέσα από την περιοχή με την μπάλα να καταλήγει λίγο έξω από το τέρμα του Κρεμόνα.

Στο 13΄ ο Αναγνωστόπουλος κάνει μια σέντρα σουτ με τον Κρεμόνα να αιφνιδιάζεται και να αποκρούει ενστικτωδώς και ο Σούρλας στην επαναφορά να στέλνει την μπάλα άουτ.

Με την Άνω Σύρο να επιτίθεται και τον Πάγο να αμύνεται το παιχνίδι συνεχίζεται χωρίς κάποια αξιόλογη φάση.

Στο 31΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Βαβουράκης στέλνει την μπάλα λίγο έξω.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του Πάγου και του ημιχρόνου ήρθε στο 35΄ με τον Αναγνωστόπουλο να διώχνει την μπάλα πάνω στην γραμμή της εστίας του Κρητικού, έπειτα από κεφαλιά του Ρούσσου.

Η αμέσως επόμενη φάση έρχεται για την Άνω Σύρο σε αντεπίθεση με τον Χαβδούλα να επιχειρεί σουτ και τον Πάπιτση αυτή την φορά να διώχνει πάνω στην γραμμή για τον Πάγο.

Το γκολ έρχεται τελικώς για την Άνω Σύρο στο 43΄ ο Βαβουράκης άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ έπειτα από σουτ του Στόϊτσεφ και ασταθή απόκρουση του Κρεμόνα. Στην συγκεκριμένη φάση υπήρξε επιθετικό φάουλ μετά την απόκρουση του Κρεμόνα σε αμυντικό του Πάγου το οποίο δεν δόθηκε από τον διαιτητή Δεληγιάννη.

Οι δύο ομάδες πάει στα αποδυτήρια με το 1-0 υπέρ της Άνω Σύρου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο, μονότονο και χωρίς ουσία και μέτριο ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες.

Η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε για τον Πάγο στο 67΄ με τον Μανωλιό να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του Κρητικού και να αγγίζει την ισοφάριση.

Στο 78΄ το σουτ του Μανουδάκη κατέληξε κόρνερ έπειτα από την επέμβαση του Κρεμόνα.

Ένα λεπτό αργότερο ο Μανουδάκης και πάλι με δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του Κρεμόνα.

Άλλο ένα δοκάρι ήρθε για την Άνω Σύρο στο 83’ με τον Βαβουράκη αυτή την φορά.

Το τελικό 0-2 που έδωσε την νίκη και τον τρίποντο στην Άνω Σύρο ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα έπειτα από φάση διαρκείας του Πάγου στην περιοχή του Κρητικού, η Άνω Σύρο έκανε μια υποδειγματική αντεπίθεση με τον Μανουδάκη από τα αριστερά να πασάρει στον Τζώρτζη ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να περάσει και να πλασάρει τον Κρεμόνα σκοράροντας.

Στην συγκεκριμένη φάση είχαμε και τον τραυματισμό του Γιάννη Μαρμαγκιώλη ο οποίος πάνω στην υπερένταση διώχνοντας την μπάλα έξω από την περιοχή του Πάγου έπεσε στο έδαφος χάνοντας για λίγα λεπτά της αισθήσεις του με τον γιατρό του γηπέδου κ. Απέργη να του παρέχει τις πρώτες βοήθειες και να διακομιστεί με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Σύρου καθώς είχε πρόβλημα με την αναπνοή του. Σύμφωνα με της πρώτες εκτιμήσεις του γιατρού πιθανολογείτε διάσειση του παίκτη καθώς χτύπησε στο κεφάλι αλλά και στα πλευρά.

Η ομάδα του κ. Ξενικάκη εξέφρασαν τα παράπονά τους για την διαιτησία του κ. Δεληγιάννη καθώς και του επόπτη κ. Μενδρινού Λ. καθώς έκαναν αρκετά λάθη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γεν. Γραμματέας της ομάδας Πέτρος Ραουζαίος δήλωσε τα εξής:

"Σήμερα περάσαμε τον πρώτο από τους πέντε τελικούς μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος. Από το σημερινό παιχνίδι κρατάμε τους Βαθμούς και τη νίκη, Κοιτάμε μπροστά και το επόμενο μας παιχνίδι-τελικο, που είναι με αντίπαλο μια πολύ δύσκολη και καλοδουλεμένη ομάδα, όπως είναι αυτή του Παμμηλιακού, η οποία θα πρέπει να πούμε ότι μας είχε κάνει βαθμολογική ζημιά στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Επιστρέφω στο σημερινό παιχνίδι θέλοντας να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον κατά τη γνώμη μου καλύτερο προπονητή που έχει περάσει από την Άνω Σύρο τον Μάκη τον Πούλο, ο οποίος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και έχει ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας μας. Θα πρέπει να πω ότι ο Μάκης Πούλος έχει την απόλυτη στήριξη μου και απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης μου…. Μακάρι όλες οι ομάδες των Κυκλάδων να είχαν προπονητές-ανθρώπους σαν τον Μάκη. Επίσης θέλω να συγχαρώ τους παίχτες μας για την απόδοση τους και το πάθος , που έδειξαν στο σημερινό παιχνίδι. Η αξία της νίκης παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις, όταν η αξία του αντιπάλου είναι μεγάλη και ο σημερινός αντίπαλος πράγματι ήταν μεγάλος, αφού η ομάδα του Ηλία Ξενηκάκη ο Πάγος είναι καλοδουλεμένη ομάδα και παρά τις απουσίες που είχε κατέβηκε στο γήπεδο και έπαιξε με πάθος και δύναμη διεκδικώντας το ματς. Κλείνοντας θέλω να πω περαστικά και σιδερένιος στον Γιάννη Μαρμαγγιώλη και να του ευχηθώ να είναι η τελευταία ατυχία της ζωής του. Πολλά συγχαρητήρια και στο sportcyclades, το οποίο είναι κοντά στις ομάδες των Κυκλάδων και αποτελεί αρωγό στις προσπάθειες όλων μας".

Άνω Σύρος: (Πούλος Μ.), Κρητικός Α., Σούρλας Χ., Βαβουράκης Ν., Δημητρακόπουλος Σ.(73΄Παπαδάκης Γ), Αναγνωστόπουλος Β., Χαβδούλας Θ., Σίμος Μ. (73΄Σαγκινέτος Β.), Τζώρτζης Γ., Στόϊτσεφ, Αληφραγκής Σ. (46΄Μανουδάκης Κ.), Δημόπουλος Α,

.Κόκκαλης Ι., Σαγρές Θ., Βαμβακούσης Α., Συριανός Α.

Α.Ο. Πάγου: (Ξενικάκης Η.), Κρεμόνας Γ., Πάπιτσης Β.(67΄Χούρος Γ.), Μαρμαγκιώλης Γ., Σαμιωτάκης Κ., Ρούσσος Ν., Ζουλουφός Σ., Βαρθαλίτης Σ., Πρελορέντζος Ν., Τρόκα Κ.(55΄Πιπέρης Γ.), Μανωλιός Α., Βαμβακάρης Δ.(85΄Ταχτάς Μ.),

Κουφουντούρας Α., Μάτσικας Κ.

Φωτο-ανταπόκριση: Ρούλα Μονογυιού



Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares