Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012 11:20

Λάβα και φωτιά...!!! (vds)

lava-tragaia-1-18-2-2012

Λαβα και φωτιά ο Αστέρας Τραγαιας  απέναντι  στην νεανική ομάδα του Εμπορείου. Ο  Αστέρας ήρθε στη Σαντορίνη και παρατάθηκε στο δημοτικό γήπεδο Καμαριου πλήρες και με σκοπό από το 1ο λεπτό να μην αφήσει περιθώρια αντίδρασης στους αντίπαλους… έτσι και έγινε.

William Hill SportsΉδη από το 8ο λεπτό ήταν μπροστά στο σκορ και έτρεχε ακόμα περισσότερο  να τελειώσει νωρίς το ματς.
…Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις 2 ομάδες ήταν έντονη. Δυο στοιχεία κρατήσαμε ως τα πιο κοινά ενδιαφέροντα.
α)η ομάδα της Τραγαιας θα είναι σίγουρα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος στο κυνήγι της πρώτης θέσης αφού στα ατού της ομάδος είναι και η εμπειρία κάποιων παικτών…
β)η  Λαβα  διαθέτει ίσως την πιο νεαρή σε ηλικία ομάδα. Αν κάποιοι από αυτούς συν υπάρξουν με κάποιους έμπειρους και γίνει σωστή προετοιμασία το καλοκαίρι τότε θα μιλάμε για μια διαφορετική ομάδα του χρόνου αλλά και σκληροτράχηλη…
…όχι ιδανικό ντεμπούτο στον πάγκο της Λάβας για τον κο Μάριο Γαλανό  αφού εκτός από την ευρεία ήττα και την απουσία λόγο εργασίας του πολυτιμότερου του παίκτη  Ευ. Κατσιπη είχε την ατυχία στο 16ο λεπτό να χάσει και τον στυλοβάτη της άμυνας του με τραυματισμό Πρεκα Π. είδαμε όμως μια ομάδα με απόλυτη πειθαρχεία των παικτών στις εντολές του κόουτς .
Από την πλευρά του ο κόουτς της Τραγαιας  κος Βλησιδης ήταν συνεχώς όρθιος καθοδηγώντας τους παίκτες του όταν και όπου χρειαζόταν..

….όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ,ήταν ένα παιχνίδι ιδιαίτερα σκληρό, με δυνατές μονομαχίες και σε κάποιες περιπτώσεις αντιαθλητικό.

William Hill SportsΜε αύτη την νίκη η Τραγαια σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Πύργου έμεινε μόνη 2η με 19 βαθμούς. Βρίσκετε 2 βαθμούς πίσω από τα Μάρμαρα αλλά με έναν αγώνα λιγότερο.

Βάσει προγράμματος ΕΠΣ την επόμενη αγωνιστική φιλοξενείτε από τον πρωτοπόρο Αστέρα Μαρμάρων   στο ντέρμπι κορυφής. 

Στον 1ο γύρο η Τραγαια είχε επικρατήσει με σκορ 3-1.
Η Λαβα φιλοξενείτε στο δημοτικό γήπεδο Καμαριου από τον Α.Ο  Καρτεράδου  σ’  ένα παιχνίδι με ένα κοινό στοιχείο. Και οι 2 ομάδες διαθέτουν νεαρούς παίκτες. Στον 1ο γύρο η Λαβα είχε επικρατήσει με 1-0.

….Ο ρέφερι του αγώνος  κος Αρμακολας με τον τρόπο του και την απόλυτη ηρεμία που τον διέκρινε  πήγε το παιχνίδι προς της σωστή κατεύθυνση. Χωρίς προβλήματα και με σωστές ενδείξεις οι επόπτες Ζαρανης και Αλιφραγκης.

 

lava-tragaia-2-18-2-2012

William Hill Sports Α.Ο. Λαβα: (Γαλανός) Στεφανακης, Δαρζεντας, Πρεκας(α/ο), Σιγαλας, Δεναξας Ι., Δεναξας Π., Συριγος Π., Βαλβης, Συριγος Α., Ροσος Κ., Ζαμπελης Ε.


( Βαλβης Μ., Δροσος Α., Κατσιπης Μ., Δροσος, Γαλανός, Διαμαντοπουλος)

Αστέρας Τραγαιας: (Βλησιδης) Ρolja, Καπαρελης, Αλιμπέρτης (Α/Ο), Βουτσινος, Μαιτος, Δενδρινος, Μαρουλης, Επταημερος, Φρατζεσκος, Μασουρας, Capi.


(Σαρρής, Χωριανόπουλος, Παραρας, Μαρακης, Κατσουλης)

φασεις & γκολ
α’ ημίχρονο:
8’...γκολλλλλλ……………….. σέντρα από αριστερά του Επταήμερου πετάγετε ο Μασουρας και με κεφαλιά ανοίγει το σκορ. …0-1
13’…σουτ του Capi αποκρούει ο Στεφανάκης
15’…γκολλλλλλλ…………..με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή ο Επταήμερος διπλασιάζει τα τέρματα της Τραγαιας  0-2
16’….αναγκαστικη αλλαγή για την Λαβα λόγο τραυματισμού. Βγαίνει ο Πρεκας και μπαίνει ο Μαρακης
19’…σεντρα από αριστερά δεν μπορεί ο Μαρακης αφού έχασε το κοντρόλ της μπάλας.
25’…γκολλλλλλ…………….μετα από μπέρδεμα στην άμυνα της Λάβας η μπάλα φτάνει στον Δεμδρινο ο οποίος με σουτ νικαει τον Στεφανακη…0-3
27’…μπαλλια του Δενδρινου στον Capi ο οποίος πλασάρει ψηλά άουτ…
30’…σουτ του Δεναξα Π. λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ρolja…
31’…κιτρινη  στον Δενδρινο  για (ενδοεπικοινωνία) με την εξέδρα…

8ira-HLEKTRONIKO KENTRO SANTORINHS1

β’ ημίχρονο:
45’…αλλαγη: βγαίνει ο Δενδρινος και μπαίνει ο Χωριανόπουλος
45’…αλλαγη: βγαίνει ο Συριγος π και μπαίνει ο Γαλανός Μ
51’…γκολλλλλλλλλλ…………μπασιμο από δεξιά του Μασουρα και με δυνατό σουτ στην κλειστή γωνία του Στεφανάκη ανεβάζει τον δείκτη του σκορ.  0-4
57’…αλλαγη: βγαίνει ο Στεφανάκης και μπαίνει ο Κατσιπης
63’…ωραια ανάπτυξη της Λάβας από αριστερά με τον Συριγο α να δίνει στον Δροσο Κ σε θέση οφσαιτ
67’…ο Ζαμπελης εκτελεί κερδισμένο φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή με τον Polja να αποκρούει…
69’…γκολλλλλλλλλλ…..απο τον Μασουρα με σουτ…0-5
71’…αλλαγη:βγαινει ο Μαρουλης και μπαίνει ο Σαρρής
73’…αλλαγη: βγαίνει ο Βουτσινος και μπαίνει ο Μαρακης (44ετων)
79’…γκολλλλλλ…..με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή ο Καπαρελης διαμορφώνει το τελικό σκορ…0-6
90’…ο κος Αρμακολας δείχνει 3 λεπτά καθυστερήσεων….

lava-tragaia-3-18-2-2012

κους κους γηπεδικα:
*το δικό σου σόου από τις κερκίδες ο γνωστός ασπρομάλλης οπαδός της Λάβας. Αφού πρώτα τα έσουρε για τα καλά στους διαιτητές, αμέσως με την λήξη του αγώνος τους επισκέφτηκε στα αποδυτήρια για να τους δώσει συγχαρητήρια. Δεν έμεινε μόνο στους διαιτητές. Και πίσω από τον πάγκο της Τραγαιας βρέθηκε  (εκτός γηπέδου) και ουκ ολίγες ατάκες τους πέταξε. Είναι γνωστός σε όλους και μοιράζει χαμόγελο με τα πειράγματα του.
*Έντονο διάλογο είχε ανοίξει ο Δενδρινος στο 31ο λεπτό με την κερκίδα για ένα σκληρό φάουλ. Μπορεί να μην άντεξε σε αυτά που άκουσε, αλλά δεν υπάκουσε και στις παροτρύνσεις για να σταματήσει των συμπαικτών του.
*α!πα!πα!πα!. γιατρός του αγώνα ο γνωστός μας Δημήτρης που είναι και στα παιχνίδια του τοπικού. Έντονα δεμενος με τον Παναθηναϊκό δεν είχε αφήσει αιώνιο αντίπαλο χωρίς να τον πικάρει. Την νύφη την πλήρωσε ο πρώτος επόπτης κος Ζαρανης αφού οι αιώνιες κόντρες (πειράγματα) στα αποδυτήρια μεταξύ τους ήταν πολλές.
*τι εισιτήρια να βγάλουμε. Δεν τους βλέπεις ; 30 είναι όλοι κι όλοι στην κερκίδα. Αν πάμε για εισιτήρια θα μας ζητήσουν και να τους πληρώσουμε και από πάνω που ήρθαν…. το ακούσαμε και αυτό………….. πάντως είναι άδικο για μια ομάδα που προέρχεται από ένα χωριό από τα μεγαλύτερα των Κυκλάδων και να μην έχει την απαιτουμένη συμπαράσταση.
*58ο λεπτό και ξαφνικά κάποιος παραβρισκόμενος ανακαλύπτει την απουσία του κόουτς από τον πάγκο της Λάβας… τι έγινε βρε παιδιά, που είναι ο κόουτς; έφυγε για δουλειά;… υπενθυμίζουμε στο 45ο λεπτό είχε περάσει ως αλλαγή στον αγώνα ο κος Γαλανός….. τα υπόλοιπα περισσεύουν.
*παίκτης της Λάβας εκτός γηπέδου και με το πέρας του αγώνος απευθύνθηκε έντονα σε αντίπαλο αλλά κοίταζε κι ολας  μην τον πάρει χαμπάρι ο κόουτς της Λάβας. Είδαμε μια διαφορά στην πειθαρχεία της ομάδος αλλά θέλει ακόμα πολύ δουλειά στον τομέα αυτόν.
*με το πέρας του παιχνιδιού υπήρξε διάλογος παίκτη της Τραγαιας με επόπτη προηγούμενου αγώνος που είχε δώσει η ομάδα στην Σαντορίνη. Θέμα συζήτησης ήταν μια φάση του τότε παιχνιδιού που έπεσε με φόρα ο παίκτης άθελα του πάνω στον επόπτη.  Έκρινε σκόπιμο ο συγκεκριμένος αθλητής να ζητήσει χωρίς να υπάρχει θέμα μια συγγνώμη αποδεικνύοντας ότι το ποδόσφαιρο απλά είναι ένα χόμπι και δεν έχει κανείς να χωρίσει τίποτα…

Ευχαριστούμε πολύ του ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑΣ: "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ", "ΔΑΜΑΣΚΙΝΟΣ RENT A CAR", "TAVERNA KALLISTI PYRGOS", "ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΙΑΣΗΣ".

8ira-damaskinos-markos-rend-a-car 8IRA TAVERNA KALISTI
8ira-lygeros-fysiko8erapeftis-1
8ira-HLEKTRONIKO KENTRO SANTORINHS1

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares